UFC

Oliveira vjeruje da mu je Irac idući protivnik: ‘Pobijedit će nokautom‘

Charles Oliveira
 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Glavnu borbu UFC 264 priredbe iz prvog će reda gledati Charles Oliveira

Odmah nakon što je Charles Oliveira najavljen kao netko tko će pratiti UFC 264 priredbi iz prvih redova, bilo je jasno kakve su UFC-ove namjere. Nije prošlo dugo vremena nakon toga dok je UFC isto najavio. Pobjednika treće borbe Conora McGregora i Dustina Poiriera čeka napad na UFC titulu lake kategorije, onu čiji je od svibnja vlasnik upravo spomenuti Brazilac.

Naravno da će Oliveira borbu promatrati iz više kuteva s velikim zanimanjem te će pokušati odmah saznati što više može o onome s kim će se kasnije ove godine sučeliti. A ima li posebnu želju tko bi to mogao biti? To je pokušao pred T-Mobile dvoranom u Las Vegasu saznati reporter sveprisutnog TMZ-a.

"Ja sam prvak, tako da je to za mene potpuno isto. McGregor ili Poirier, jednako je. Ja sam spreman", rekao je Oliveira uz pomoć prevoditelja, što je znak kako još uvijek nije ozbiljnije poradio na engleskom jeziku pa čak i kod ovako jednostavnih pitanja.

Ranije je u nekim intervjuima Oliveira rekao nešto slično, dodavši kako borba protiv McGregora ipak zvuči privlačnije zbog svoje financijske strane. Možda je upravo to odvelo njegovo mišljenje na stranu Irca, kad je u nastavku upitan o prognozi ishoda borbe.

"Conor. Conor McGregor nokautom", glasilo je ime onoga za koga Charles vjeruje da će odnijeti pobjedu.

31-godišnji Brazilac trenutno se nalazi unutar niza od devet pobjeda, a preporodio se odlaskom iz perolake u laku kategoriju. McGregor i Poirier također su bivši borci niže divizije pa tu možemo naći dokaz kako je vrlo često slučaj takav da je bolje rezultate moguće ostvarivati u prirodnijoj kategoriji, bez potrebe suvišnog skidanja kilograma.

Tko će biti idući protivnik Charlesa Oliveire trebali bismo saznati već u nedjeljno jutro, a neće nas iznenaditi dođe li odmah i do prvog sučeljavanja u Octagonu. UFC-u su, posebno jer su se fanovi vratili na tribine, takve sitnice izuzetno potrebne jer istima puno dobivaju na marketinškom polju. Neovisno o tome tko će iz borbe izaći kao pobjednik.

Linker
23. travanj 2024 08:25