UFC

(VIDEO) Zavirite iza kulisa UFC 264 konferencije za medije i vaganja

Dustin Poirier, Dana White i Conor McGregor
 screenshot (YouTube, UFC)
‘Ludi‘ UFC tjedan je iza nas, a ono najvažnije tek se treba dogoditi

UFC je jedva dočekao povratak u T-Mobile Arenu u Las Vegasu i sve ludilo koje tako nešto donosi. Posebno ako tamo dovode priredbu koju predvodi jedan jedini Conor McGregor, neupitno najveća zvijezda u povijesti MMA sporta. Kroz cijeli tjedan pratili smo što se događa, ali moramo priznati kako je do četvrtka sve nekako bilo tiho. A zapravo je to bilo zatišje pred buru.

Zbog svega toga nije bilo puno događaja vrijednih spomena, a da su prikazani u prvim epizodama Embedded serijala. No, zato je šesta epizoda sve to maksimalno nadoknadila i donijela nam jedan dodatni impuls uzbuđenja na konferenciju za medije te ceremonijalno vaganje.

Već se na našem portalu mogli pročitati izvještaj s konferencije za medije, no ovdje imate priliku iz bližeg vidjeti kakva je bila atmosfera. Posebno nakon što se McGregor popeo na pozornicu te krenuo paradirati oko stolova. Poirier je stao uz Danu White, rekavši mu kako neće ostati miran ukoliko Irac ugrozi njegov prostor, a predsjednik UFC-a uspio ga je smiriti. Nakon toga možemo još jednom pogledati najzanimljivije trenutke i izjave.

Iz boljeg kuta možemo vidjeti Conorov pokušaj udarca nogom, nakon kojeg je Dana White rekao kako je pogodio njega, na što je Dustin hladnokrvno reagirao: "Bolje tebe nego mene."

Svoj dio u sredini ove Embedded epizode dobili su Stephen Thompson i Gilbert Burns, nakon čega pratimo glavne zvijezde na službenom vaganju. Nakon toga je u dvorani za malo izbjegnut sukob nesuđenih protivnika, Conora McGregora i Rafaela Dos Anjosa.

Posao Dane Whitea da ne primi još jedan udarac tijekom sučeljavanja kod ceremonijalnog vaganja bio je uspješan.

Uostalom, to je samo dio ove epizode, najbolje da ju pogledate.

Linker
08. rujan 2021 20:11