UFC

(FOTO) ‘On ima 10-pack‘: Khamzat Chimaev oduševio je fanove svojom formom, pogledajte kako impresivno izgleda

Khamzat Chimaev

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Neporaženi borac koji odnedavno predstavlja Ujedinjene Arapske Emirate ozbiljno je shvatio meč protiv Paula Coste

Tri tjedna dijele nas od sljedećeg velikog UFC-ovog ‘‘PPV‘‘ eventa, a radi se o UFC 294 priredbi koja će se održati 21. listopada (10. mjesec) u Abu Dhabiju. Islam Makhachev i Charles Oliveira glavne su zvijezde tog eventa, ali sunaslovna borba večeri privlačit će gotovo pa jednaku pažnju kao i glavna borba večeri.

Paulo Costa i Khamzat Chimaev odmjerit će snage u ‘‘co-main eventu‘‘, a radi se o okršaju boraca srednje kategorije. Već dulje vrijeme postoji animozitet na relaciji Costa - Chimaev, a njih dvojica sve će razriješiti unutar kaveza.

Paula Costa jako je ozbiljno pristupio ovom meču i još od početka devetog mjeseca nalazi se u Abu Dhabiju. Costa se želi maksimalno aklimatizirati na uvjete u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Svjestan je Costa da bi mu pobjeda nad Khamzatom mogla otvoriti vrata ka novom napadu na titulu u srednjoj kategoriji, ali Khamzat Chimaev također je svjestan važnosti ovog meča.

‘‘Borz‘‘ je barem zasad napustio velter kategoriju i čeka ga puno lakše skidanje kilograma za nadolazeći meč. Sedam kilograma je razlika u gornjoj granici između veltera i srednje kategorije, a to će omogućiti Khamzatu da u meč uđe svježiji i masivniji.

Unatoč prelasku u višu kategoriju, Chimaev izgleda ‘‘izrezanije‘‘ nego ikad prije. Društvenim mrežama proširila se fotografija na kojoj je Khamzat bez majice, a izgledom je oduševio svoje fanove.

‘‘Brat ima ‘10-pack‘‘‘, napisao je jedan od fanova na objavi ‘‘Freak MMA‘‘ Instagram stranice, aludirajući koliko su izraženi Khamzatovi trbušni mišići.

‘‘Čini se da se on i Costa natječu za najimpresivniji fizički izgled na UFC 294 eventu.‘‘, još je jedan od komentara.

Paulo Costa uvijek izgleda fizički besprijekorno, a ovaj put i Khamzat djeluje impresivno. Dojam je da obojica maksimalno ozbiljno pristupaju međusobnom obračunu i jedva čekamo vidjeti kako će se odviti njihov meč.

Linker
02. svibanj 2024 21:46