UFC

‘On je lažnjak, borio bih se s njim bilo kad i bilo gdje. Glumi desničara, a zapravo je je**na ku*a!‘

Luke Rockhold

 Screenshot/Facebook (Luke Rockhold)
Luke Rochold htio bi ponovno ući u UFC-ovog oktoron i to - sa Seanom Stricklandom

Luke Rockhold posljednji se put u UFC-u borio krajem kolovoza 2022., kada je jednoglasnom sudačkom odlukom izgubio od Paula Coste. Odradio je potom meč u BKFC-u, gdje je izgubio od Mikea Perryja prekidom u drugoj rundi, a onda se pobjedama vratio na Karate Combat 45 priredbi, nokautiravši Joea Schillinga u trećoj rundi. Nekadašnji prvak UFC-ove srednje kategorije, međutim, volio bi ponovno nastupiti pod okriljem najjače svjetske MMA organizacije, a ima i jedno ime na "piku" - ono Seana Stricklanda.

"Nisam njegov obožavatelj, pruža najdosadnije borbe svih vremena. On je lažnjak i prevarant. Čuo sam da ima ljude koji brinu o njegovim društvenim mrežama i koji mu govore što da govori i što da radi", rekao je Rockhold za The Schmo.

Rockhold i Strickland trebali su odmjeriti snage na UFC-u 268, u studenom 2021., no ispriječila se Rockholdova hernija diska i borilački su im se putevi razdvojili. Rockhold je odradio tri uvodno spomenute borbe, dok je Strickland osam puta ulazio u UFC-ov oktogon, upisao pet pobjeda i tri poraza, osvojio i izgubio naslov, a sve zaključno s pobjedom (podijeljenom sudačkom odlukom) nad Costom prošlog vikenda. Rockhold sada jasno daje do znanja da bi prihvatio priliku za obračun s 33-godišnjim sunarodnjakom.

"Ono što fanovi žele, to i dobiju. Borio bih se s njim na bilo koji način, u bilo kojem obliku i na bilo kojem mjestu. Uz pravu plaću naravno, ne borim se besplatno", rekao je Rockhold pa zaključno ponovno kritizirao Stricklanda:

"Ponaša se kao da je spreman je**no otići u smrt. Ima taj desničarski seljački stav, a zapravo je samo jebena ku*a. Ne bori se do smrti, ode tamo i isporuči zadnjih pet je**nih sekundi svake borbe. Hoda uokolo kao kreten, udarajući nogama i rukama kao idiot".

Linker
07. lipanj 2024 20:56