UFC

‘On je legitimno u zabludi. Cilj mi je deklasirati ga, dokrajčit ću ga i proštetati kao psa‘

Brendan Allen

 SUHAIMI ABDULLAH/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Suhaimi Abdullah/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
Pobjeda nad bivšim izazivačem za naslov produžila bi Allenu niz pobjeda na sedam uzastopnih

Početak travnja donosi eksplozivan dvoboj dvojice izvrsnih boraca srednje kategorije, Marvina Vettorija i Brendana Allena. Ovaj meč predvodit će UFC Fight Night priredbu koji će se održati u već sada dobro poznatom Apex Centeru u Las Vegasu, 6. travnja.

U intervjuu za portal Middle Easy, Allen nije imao previše lijepih riječi za Vettorija osim činjenice da je izdržljiv.

"Nije pobijedio nikoga dobrog. On nikoga ne završava", rekao je Allen u razgovoru za Middle Easy.

"Je li čvrst? Apsolutno da, priznajem mu to. Čvrst je, ima sjajan način razmišljanja, ali prošetat ću ga kao psa. Tehnički sam daleko superiorniji. Njegova jedina nada je da me uhvati, ali se zavarava. On je legitimno u zabludi. Ovo je isti tip koji misli da je j****o razbio Izzyja koji mu je dvaput očitao lekciju".

Vettori nikada nije završen u 27 profesionalnih borbi, ali Allen se zaklinje da će biti prvi kojem će to uspjeti, a temelji to podatkom da je pet od svojih prethodnih šest protivnika završio prekidom.

"Dokrajčit ću ga. Borio sam se protiv tipova koji su nokautirali ljude, koji nisu bili nikada završeni. Borci koji nisu nikada bili prisiljeni na predaju, ja sam ih završio tako. Ništa mi ne znači činjenica da nikada nije završen. Nije se borio protiv mene. Nije se borio ni s kim kao ja. Moj cilj je deklasirati ga i poslati kući. Dolazim dokazati si da sam prokleto dobar", rekao je Allen.

Pobjeda nad bivšim izazivačem za naslov Vettorijem produžila bi Allenu niz pobjeda na sedam uzastopnih te priliku za skok u pet najboljih na ljestvici srednje kategorije.

Linker
26. travanj 2024 07:29