UFC

Marvin Vettori otkazao svoj sljedeći nastup, a zatim poručio protivniku: ‘Molit ćeš me za novu priliku, razbit ću tvoju facu‘

Marvin Vettori

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iskusni borac srednje kategorije prvi puta u karijeri otkazao je borbu zbog ozljede

Težak udarac dogodio se UFC Fight Night 240 eventu. Radi se o priredbi koja je na rasporedu 6. travnja (četvrti mjesec), a program te priredbe ostao je bez glavne borbe večeri. Marvin Vettori i Brendan Allen trebali su predvoditi taj event, ali nažalost, Vettori je bio primoran otkazati nastup zbog ozljede.

‘‘ljudi, želim vam reći iz prve ruke. Neću se boriti 6. travnja. Ozlijedio sam se, a bila je to strašna nesreća. Ne mogu se ozlijeđen boriti, a ovo je prvi put da odustajem od ikakve borbe. Jako mi je žao zbog svih mojih fanova koji su se radovali ovoj borbi. Vjerujte mi, ja sam prvi koji je htio taj meč, ali moramo ići dalje. Ništa se ne može učiniti i ostaje mi fokusirati se na oporavak kako bih se što brže i bolje oporavio. Vratit ću se. Nikada u karijeri, čak ni tijekom amaterske karijere nisam otkazao meč. Mogu vam potvrditi da ću se vratiti jači nego ikad.‘‘, objasnio je Marvin Vettori.

Inače, prije nego je Marvin Vettori službeno otkazao meč, Brendan Allen već je davao naznake kako bi moglo doći do određenih promjena i otkazivanja. Allen je u četvrtak objavio video kojim promovira borbu s Vettorijem, ali u opisu videa napisao je:

‘‘Vidjet ćemo hoće li se zadržati ova borba!‘‘, a nakon Vettorijevog otkazivanja, Allen je objavio novi ‘‘post‘‘ na Instagramu u kojem proziva Jareda Cannoniera, Roberta Whittakera i Israela Adesanyu.

‘‘Bio sam spreman na sve, a sada sam peti izazivač UFC-ove srednje kategorije. Tko se želi boriti od boraca iznad mene?‘‘, poručio je Allen.

Vettorija su očekivano pogodile ovakve provokacije Allena koji implicira kako sada zaslužuje Vettorijevo peto mjesto u poretku jer se Talijan povukao iz borbe. Vettori je prijetećom porukom uzvratio Amerikancu.

‘‘Više se nećeš moći sakriti. Znam da ću te vidjeti, bilo u kavezu ili ne, negdje ćemo se sresti. Dosta mi je tvojih sranja. Sjediš pred računalom i postaneš ‘Hulk‘, ali uživo si poput male curice, smješkaš se i pokušavaš biti pristojan.‘‘, između ostalog rekao je ljutiti Vettori, ali upitno je hoće li doći do ponovnog ugovaranja ove borbe.

‘‘Ja sam tvoja velika prilika. Molit ćeš me za novu priliku. Ni najmanje me nije briga za borbu s tobom. Činim ti uslugu. Razbit ću tvoju facu jer izgledaš smiješno. To je to, vidimo se uskoro.‘‘, poručio je Vettori putem videa na Instagramu.

Šteta što je ovaj meč otkazan, jer Brendan Allen treba pravu provjeru i top 5 protivnika. 28-godišnji Amerikanac porazio je posljednjih šest protivnika, izgledao je sjajno u većini tih nastupa i spreman je za dodatni iskorak. Vettori je odlična provjera i svojevrsni ‘‘gatekeeper‘‘ za ulazak u top 5, ali taj meč barem zasad neće se dogoditi. Vidjet ćemo mogu li UFC-ovi ‘‘matchmakeri‘‘ pronaći zamjenskog protivnika Brendanu Allenu.

Linker
23. travanj 2024 22:10