UFC

‘On kao borac ne vrijedi ništa‘: Ilia Topuria nije zainteresiran za borbu protiv Pimbletta, smatra ga irelevantnim

 Paddy Pimblett 

 Diego Ribas/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Nema niti jednu pobjedu nad rangiranim borcem, a borbu protiv Gordona je prema svima izgubio osim prema tim sucima te večeri

Fenomenalni Ilia Topuria se vraća ovog vikenda, a ispred njega stoji Josh Emmett. Bit će mu to najteži test do sada, iako se to govorilo i prije borbe protiv Brycea Mitchella. Svi znamo koliko je Topuria zapravo prebio Mitchella u tom meču, a ovo će mu biti prvi nastup od te pobjede.

Nekoliko su puta već fanovi uparivali Topuriu i Paddyja Pimbletta, bez obzira na to što nisu u istoj kategoriji. Topuria je izrazio želju podići se u laku radi te borbe, ali izgleda da više nije zainteresiran za popularnog ‘‘The Baddyja‘‘.

‘‘Paddy… Znate li što bi se dogodilo s Paddyjem? On je osoba koja samo privlači medijsku pažnju, tu je velik. Ali kao borac ne vrijedi ništa. Čak nije rangiran, niti je učinio išta u UFC-u‘‘, rekao je Topuria na media dayju.

‘‘Ne treba davati nikakvu vrijednost osobi koja je tu isključivo jer se zna prodati dobro, a ja mislim da to nije ispravna stvar. Mi smo sportaši. Što se tiče UFC-a, razlika između njih i ostalih organizacija je to što se ovdje vrednuje sport, a Paddy u sportskom smislu nije postigao ništa. To je razlog zbog kojeg me ta borba niti malo ne zanima‘‘, dodatno je objasnio.

Teško se ne složiti s Topuriom kada je Paddy u pitanju. Nema niti jednu pobjedu nad rangiranim borcem, a borbu protiv Gordona je prema svima izgubio osim prema tim sucima te večeri. Nema niti jednu relevantnu pobjedu, tako da je razumljivo da borac koji pretendira na titulu poput Topurie, jednostavno nije zainteresiran za njega.

Linker
03. svibanj 2024 16:26