UFC

‘On može raditi što god je**no hoće, neka se bori s Miočićem!‘ Bivši UFC-ov izazivač stao u obranu Jona Jonesa

 LOUIS GRASSE/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Louis Grasse/spp/shutterstock Editorial/profimedia
‘Želimo li propustiti još jednu super borbu?‘, zapitao se

Jon Jones neće napustiti svoju UFC titulu u teškoj kategoriji dok se oporavlja od ozljede, a poslao je i ne tako suptilan podsjetnik privremenom prvaku Tomu Aspinallu zašto je zaslužio to pravo nakon što se etablirao kao jedan od najvećih boraca u povijesti MMA-a.

UFC-ov poluteškaš Anthony Smith se možda neće uvijek slagati sa svime što Jones kaže ili učini, ali on također podržava svog bivšeg protivnika kada je u pitanju razgovor o ovoj temi nakon što je pretrpio ozljedu zbog koje nije mogao nastupiti protiv Stipe Miočića na UFC-u 295. Čak i nakon što je Aspinall okrunjen kao privremeni prvak u njegovoj odsutnosti, očekuje se da će se Jones vratiti za tu borbu s Miočićem iduće godine.

Dok je Aspinall tražio da mu se titula oduzme, Smith se ne slaže s tim.

"Svi znate što osjećam prema Jonesu. Mrzim kad mi postavljate pitanja u kojima moram reći lijepe stvari o njemu. On može raditi što god je**no želi. Stvarno. On je to zaslužio", rekao je, a zatim postavio jedno pitanje.

"Želimo li stvarno propustiti još jednu super borbu? Koliko smo dugo razgovarali o Andersonu Silvi i GSP-u, Khabibu i Fergusonu... To se nikad nije dogodilo, a velika je šteta što nije tako."

Smith razumije apsurdnost da će se Jones vratiti boriti protiv Miočića dok Aspinall još uvijek drži privremeni naslov, ali to dovoljno govori o cijeloj situaciji. U međuvremenu, engleski borac može uzeti meč protiv nekog drugog dok Jones i Miočić jednom zauvijek ne riješe to što imaju.

Linker
25. travanj 2024 13:26