UFC

‘On nokautira ljude ili biva nokautiran. Njegov stil mi odgovara i svima ću pokazati za što sam sposoban‘

Zagreb, 100523.
Dvorana American Top Teama, Zagrebacka avenija 108.
Ivan Erslan, hrvatski MMA borac.

 DAMIR KRAJAC Cropix
Najbolji hrvatski poluteškaš govorio je o moldavskom "Hulku" koji ga čeka u njegovom UFC debiju

Ivan Erslan svoj će debitantski nastup u UFC-ovom oktogonu odraditi 28. rujna na Fight Night priredbi u Parizu, a protivnik će mu biti Ion Cutelaba. Najbolji hrvatski poluteškaš u svom je posljednjem javnom istupu govorio o moldavskom "Hulku", odnosno o tome što od njega očekuje u kavezu Accor Arene.

"On je veliko ime, da sam morao birati, ne bih odabrao boljeg protivnika za svoj debi. On nokautira ljude ili bude nokautiran, nešto slično kao i ja. Ne kažem da je to dobra stvar, to nije dobra stvar, ali ljudi to vole vidjeti. Ovo je savršena borba u smislu prilike za osvojiti bonus, ali ne razmišljam o tome. Smatram da mi njegov stil odgovora i da ću svima pokazati za što sam sposoban", rekao je 32-godišnji Obrovčanin u razgovoru za The Fight Bananas Show pa prokomentirao aktualnu situaciju u poluteškoj kategoriji:

"Nije kao prije kada ste imali Jona Jonesa i Daniela Cormiera koji su bili iznad svih, sada u ovoj diviziji svatko može pobijediti svakoga. U bilo kojoj borbi ne možete sa sigurnošću reći da je netko veliki favorit, mislim da je poluteška kategorija trenutačno jedna od najzanimljivijih".

Linker
02. listopad 2024 04:21