UFC

Otkazana borba Robbieja Lawlera i Mikea Perryja, UFC 255 program sad izgleda mizerno

Robbie Lawler
Zbog ozljede Robbieja Lawlera, na UFC 255 eventu neće se održati njegova borba protiv Mikea Perryja

Već ionako otkazivanjima itekako oslabljena UFC 255 priredba ostala je bez još jednog jakog i u startu uzbudljivog duela. UFC-ova PPV priredba planirana za 21. studenog neće na svom programu ugostiti intrigantni okršaj velter kategorije između Robbieja Lawlera i Mikea Perryja.

Razlog je ozljeda bivšeg prvaka, no neki dodatni detalji o prirodi iste nisu poznati. Borba se inače trebala naći na glavnom programu UFC 255 priredbe, koja za sada nema dobre izglede za uspjeh, unatoč tome što se na njoj nalaze dvije borbe za titulu. Perry je izjavio kako namjerava ostati na programu te je zatražio od UFC zamjenskog protivnika, a neka imena je i sam spomenuo.

UFC 255 je u prve probleme upao nakon što je svoj nastup zbog ozljede morao otkazati Cody Garbrandt koji je trebao napasti titulu muha kategorije, koja je u vlasništvu Deivesona Figueireda. Umjesto njega je uskočio Alex Perez, odličan borac, ali isto tako borac poznat tek pasioniranim fanovima. Samim time interes fanova je pao, posebno jer oko druge borbu za titulu, u kojoj će se Valentina Shevchenko boriti protiv Jennifer Maije, uzbuđenja istih gotovo da i nema. Prije svega zbog toga što se Brazilki u startu daju minimalne šanse.

Za glavni program priredbe još su planirane borba muha kategorije između Brandona Morena i Brandona Royvala, koja bi mogla donijeti idućeg izazivača te revanš poluteškaškog okršaja Mauricija 'Shoguna' Rue i Paula Craiga. UFC 255 većini fanova za sada izgleda manje privlačno nego većina Fight Nightova, posebno nakon što je otkazan gore spomenuti okršaj, koji je barem trebao donijeti otvorenu borbu u kakvoj fanovi uvijek uživaju. UFC nema puno vremena za smisliti nešto što će navesti fanove na kupnju prijenosa.

Linker
16. travanj 2024 08:49