UFC

Otkazana borba Volkana Oezdemira i Nikite Krylova

Volkan Oezdemir vs Dominick Reyes
 Pat Scaasi/MI News/NurPhoto via AFP
Otkazana je borba UFC-ove poluteške kategorije između Volkana Oezdemira i Nikite Krylova

Švicarski i ukrajinski poluteškaš trebali su se međusobno boriti u sunaslovnoj borbi priredbe koja se održava 18. listopada na Fight Islandu, a koju predvode Chan Sung Jung i Brian Ortega. To je ujedno priredba na kojoj će svoj UFC debi nastup odraditi Ante Delija.

Do otkazivanja je došlo zbog ozljede koljena koju je doživio Oezdemir. Njemu je to teško palo jer se želio što prije vratiti nakon neugodnog nokaut poraza koji mu je u srpnju nanio Jiri Prochazka.

"Slomljen sam. Neću biti u stanju boriti se zbog ozljede koljena. Ispričavam se Dani Whiteu, Micku Maynardu i mom protivniku Nikiti Krylovu, kao i svim fanovima. Odmorit ću i potruditi se da se što prije oporavim i vratim u Octagon najranije moguće", napisao je Oezdemir u objavi na Instagramu, kojom je potvrdio vijest koju je prvobitno prenio Russia Today.

Za sada nije poznato koliko je ozljeda ozbiljna, tj. hoće li se čekati na Volkanov oporavak nakon čega bi borba bila ponovno ugovorena ili će se za Krylova pronaći novog protivnika. Ukrajinac je posljednji put nastupio u ožujku, kad je savladao Johnnyja Walkera, a borbu ranije je poražen podijeljenom odlukom od Glovera Teixeire nakon vrlo zanimljivih i neizvjesnih 15 minuta.

Linker
22. travanj 2024 00:48