UFC

Otkriven je datum povratka? Conor McGregor podijelio je ‘screenshot‘ koji navodno potvrđuje njegov povratak

Conor McGregor

 Nick Potts/PA Images/Profimedia
Najpopularniji MMA borac na svijetu mogao bi krajem godine ponovo kročiti u UFC-ov oktogon

Prije točno tjedan dana pisali smo vam o vapajima Conora McGregora. Najveća MMA zvijezda oglasila se putem Twittera (kasnije je po običaju obrisao ‘tvitove‘), a objave su se ticale njegovog povratka u kavez.

‘‘Neće me pustiti da se borim u dvanaestom mjesecu, dame i gospodo. Vidjeli se Chrisa Weidmana na UFC 292. Zamislite kakva je to samo ozljeda. Sada se osjećam da mi uskraćuju sredstva za život, a tako se osjećam već godinama. Neću se žaliti i neću potonuti. Spreman sam. Želio sam da me najave za UFC 296 koji se održava 16.12. Dao sam sve, ali neće se dogoditi. Ne izgleda mi kao da će se dogoditi. Ja imam moć. Nastavit ću raditi svoje stvari, na odličnom sam mjestu i to ćete svi uskoro vidjeti. Je**no rano sljedeće godine. Molim te Bože. Uskraćuju mi sredstva za život. Spreman sam za 16.12.‘‘, poručio je McGregor.

Time je jasno dao do znanja da se želi vratiti ove godine, ali jedan od ključnih problema tiče se USADA-e i antidopinškog protokola. Borci koji se vraćaju u njihov protokol moraju provesti minimalno šest mjeseci pod njihovim sustavom testiranja, prije nego se vrate u kavez. McGregor se i dalje nije vratio pod USADA-ino ‘‘povećalo‘‘, a UFC 296 event (16.12.) održati će se za osjetno manje od šest mjeseci.

Naravno, uvijek postoji mogućnost iznimke i ne sumnjamo da bi UFC izmijenio pravila za svoju ‘‘zlatnu koku‘‘. Naznaka da će se to dogoditi sinoć je pristigla od strane McGregora. Ničim izazvan, Conor McGregor na svom Twitter korisničkom računu podijelio je interesantan ‘‘screenshot‘‘.

To što vidite u sklopu objave zapravo je svojevrsno odbrojavanje na UFC Fight Pass platformi. Prema McGregorovom ‘‘screenshotu‘‘, UFC 296 event predvodit će on i Michael Chandler, a event nas čeka 16. prosinca (12. mjesec), odnosno za 111 dana.

Vrlo brzo uklonjeno je to odbrojavanje s UFC-ovih službenih stranica, ali ne prije nego je McGregor napravio svoj ‘‘screenshot‘‘ i objavio ga putem Twittera.

Svakako zanimljiva informacija koja je ‘‘procurila‘‘ od strane UFC-a, a Conor McGregor pobrinuo se da gotovo cijela MMA zajednica ne propusti tu informaciju. Naravno, daleko je sve ovo od ikakve službene potvrde povratka, ali sve se više ‘‘šuška‘‘ o McGregorovom nastupu na UFC 296 eventu.

Linker
18. svibanj 2024 05:11