UFC

(VIDEO) ‘Ovo je nešto što bih preporučio muškarcima‘: Pogledajte ‘trailer‘ dokumentarca o Israelu Adesanyi

Israel Adesanya

 Screenshot (youtube, Freestylebender)
Prvak UFC-ove srednje kategorije otkrio je kada ćemo moći pogledati film o njegovom liku i djelu

Nakon što je uvelike okopnila slava Conora McGregora zbog duge pauze i nekoliko poraza koje je nanizao, UFC nije pronašao novu zvijezdu takvog kalibra. Nitko od trenutno aktivnih boraca ne uživa popularnost Conora McGregora, ali nekoliko boraca ipak iskaču u odnosu na ostatak rostera.

Jedan od njih definitivno je Israel Adesanya, možda i najveća UFC-ova zvijezda u ovom trenutku, ako ne računamo McGregora koji je izvan kaveza dulje od dvije godine. Adesanya je prvak UFC-ove srednje kategorije, ali radi se i o vrlo karizmatičnoj osobi. Israel posjeduje sve karakteristike za biti zvijezdom, a osim vrhunskih rezultata i karizme, Adesanyin adut su i vrlo atraktivni mečevi unutar kaveza.

Istina da je Adesanya imao nekoliko mečeva zbog kojih je trpio kritike javnosti, a tu posebno mislimo na mečeve protiv Yoela Romera i Jareda Cannoniera. Međutim, puno je više sjajnih mečeva koje je ‘‘Izzy‘‘ pružio unutar kaveza i uvijek je veliko uzbuđenje uoči evenata na kojima će nastupiti sjajni prvak UFC-ove srednje kategorije.

Nije tajna da Adesanya uživa u svoj pažnji koju dobiva. UFC-ov prvak uoči revanša s Robertom Whittakerom javno je kritizirao UFC jer je smatrao da ne promoviraju taj meč dovoljno dobro i uvelike se posvetio izgradnji svog imena putem YouTube kanala. ‘‘FREESTYLEBENDER‘‘ kanal je koji danas broji preko milijun pretplatnika (1,06 milijuna) i Adesanya konstantno pruža jako kvalitetan materijal na tom kanalu.

Najnoviji video koji je Adesanya objavio na svom kanalu tiče se nečeg vrlo interesantnog. Naime, snimljen je dokumentarni film o Israelu Adesanyi pod nazivom ‘‘Stylebender‘‘, a UFC-ov prvak na svom YT kanalu podijelio je službeni ‘‘trailer‘‘. Osim ‘‘trailera‘‘, Adesanya je otkrio i kada će dokumentarac biti pušten u javnost. 28. rujna (deveti mjesec) dokumentarac o Adesanyi bit će pušten u kinima, a u najavi filma Adesanya je poručio.

‘‘Čak i da nisam protagonist ovog filma, smatram da je ovo nešto što bih pogledao i preporučio. Ne želim biti seksist, ali preporučio bih ga mladim muškarcima i općenito svim muškarcima. Svi koji niste MMA fanovi ili moji fanovi, također možete nešto izvući oz ovoga. Ponosan sam na svog trenera Eugenea (Baremana) jer je tako iskren, otvoren i surov u dokumentarcu. Moji roditelji također su bili izražajni, kao i moj brat. Način na koji je Zoe McIntosh sve ovo režirala, ona nije htjela da to bude tipični MMA dokumentarac. Htjela je da ovo bude nešto što će pogledati i ‘obični, prosječni‘ ljudi te će nešto izvući iz toga. Smatram da je uspjela u tome.‘‘, zaključio je Adesanya.

Ne sumnjamo da će dokumentarac privući veliku pažnju, a kompletan ‘‘trailer‘‘ možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
30. travanj 2024 13:20