UFC

Otkriveno koja borba s UFC 250 sigurno daje novog izazivača

Jedna borba s programa UFC 250 priredbe donijet će idućeg UFC izazivača i to u bantam kategoriji.

Nakon jučerašnjeg UFC 250 vaganja, Dana White se obratio medijima odgovarajući na pitanja akreditiranih novinara. Jedno od njih ticalo se borbe Aljamaina Sterlinga i Coryja Sandhagena. Obojica su bili kandidati za napad na upražnjenu titulu bantam kategorije, no na kraju su upareni međusobno. No, novinare je zanimalo znači li to da će pobjednik iste biti idući na redu, odnosno prvi protivnik novog prvaka.

"Tako je, to je borba za prvog izazivača. Pobjednik iste borit će se za titulu", rekao je White, da bi onda bio upitan znači li to da se Jose Aldo i Petr Yan sigurno bore za upražnjeni naslov.

"To bi trebalo biti tako. Priznajem da nekada znam prerano najaviti neke stvari pa tako niti ovdje još uvijek nemamo potrebne informacije, poput toga gdje i kada će se borba održati. No, oni će se boriti za titulu", potvrdio je.

Najveći gubitnik u ovome tako je postao Marlon Moraes. On je imao ugovorenu borbu protiv Yana, no zbog pandemije je ostao bez nje. Nakon što je Henry Cejudo napustio titulu, očekivalo se da će se upravo Yan i Moraes boriti za nju. No, UFC je odlučio priliku dati Joseu Aldu, borcu kojeg je Moraes u posljednjoj borbi savladao. Politika UFC-a, što više reći...

Linker
20. travanj 2024 16:37