UFC

Ovako udara Alex Pereira: Rountree detaljno opisao štetu koju je primio, hitno je operiran: ‘Najbolnija operacija u životu‘


UFC 307: Pereira vs Rountree

 Alejandro Salazar/ZUMA Press Wir/Shutterstock Editorial/Profimedia
Udarci Alexa Pereire sve su samo ne bezazleni, a ovo što je Rountree primio uistinu je ogromna štet

Dobar otpor pružio je Khalil Rountree Jr Alexu Pereiri protekloga vikenda na UFC 307 priredbi. Međutim, otpor nije bio dovoljan da pobijedi Pereiru i uzme mu titulu, a borba se završila nokautom u četvrtoj rundi. Vjerojatno ste već vidjeli slike štete koju je Rountree primio, a sada je otkrio više detalja.

Lice Rountreeja uistinu je nakon meča izgledalo neprepoznatljivo. Puno posjekotina, zatvoreno desno oko, razbijen nos… Sve su to ozljede koje mu je Pereira nanio, a jučer je Rountree otkrio da je i hitno operiran odmah nakon meča.

‘‘Ne znam koji točno udarac, ali definitivno znam da je onaj aperkat koji je sjeo prije tih udaraca u tijelo, sjeo točno na moj nos. Već tada sam osjećao bol u glavi. Vjerojatno je od toga, a nakon meča sam odmah išao na snimanje i doktori su vidjeli da postoji fraktura. Septum mi je bio značajno oštećen, tako da sam odmah operiran da se to popravi‘‘, rekao je Rountree Kevinu Ioleu.

‘‘Definitivno najneugodnija, najbolnija operacija koju sam imao do sada. Najteže sam spavao. Usta su mi bila konstanto suha i imao sam užasne glavobolje. Nosnice su mi začepljene vatom i to je jako, jako neugodno‘‘, dodao je.

Udarci Alexa Pereire sve su samo ne bezazleni, a ovo što je Rountree primio uistinu je ogromna šteta. Nadamo se da će se uskoro oporaviti od svih tih ozljeda koje je zaprimio u meču, a ovo je možda i najbolja lekcija ostalima da se ne pokušavaju nadmetati s Pereirom u borbi na nogama.

Linker
09. listopad 2024 07:47