UFC

Overeem: Kome je uopće stalo do Lesnara? Prošli put smo svjedočili debaklu...

Brock Lesnar i Alistair Overeem
 Screenshot (YouTube, UFC)
I legendarni 'The Reem' komentirao je aktualnu borilačku temu

Možda neki i dalje vjeruju kako Brock Lesnar nije rekao posljednje zbogom MMA-u, ali Alistair Overeem nije jedan od njih.

Još otkako je početkom tjedna glasno odjeknula vijest po kojoj Lesnar više nije ugovorom vezan sa slavnim WWE-om, počela su brojna nagađanja o tome gdje će bivši UFC-ov prvak nastaviti karijeru.

Lesnara se tako ovih dana naveliko povezuje s povratkom u MMA, a otvoreno su ga u svoje redove pozvali predsjednici najvećih promocija - Dana White (UFC) i Scott Coker (Bellator).

Jedan mu je pritom spomenuo mogući meč s Jonom Jonesom, a drugi s Fedorom Emelianenkom.

Zvuči primamljivo, ali većina će se ipak složiti oko toga da ćemo Brocka teško ponovno vidjeti slobodnoj borbi i izglednije kako on svu ovu pozornost koristi kako bi izvukao što bolje uvjete od WWE-a.

A da se Lesnar neće vratiti staroj ljubavi, reći će i Alistair Overeem koji ga je teško porazio davne 2011. na UFC 141 priredbi.

"Mislim da od toga neće biti ništa. On ima 43 godine i iskreno ga ne vidim ponovno u MMA-u. Posljednji put kad se vratio svjedočili smo jednom debaklu. No, opet, nisam ni mislio da će se tada vratiti što znači da sam bio u krivu", govori Alistair u razgovoru s TMZ Sportsom.

A što Overeem misli o njihovom potencijalnom revanšu?

"Već sam ga prebio. Stoga, ako itko hoće revanš, to bi bio on. Zašto bih ja njega naganjao? Kome je uopće stalo do Brocka? Kojim fanovima? On se ne vraća. Ima 43 godine, pao je na testiranjima i s njim je gotovo. Prošli put je upao u probleme zbog testiranja. Bio je to debakl. On se neće vratiti", ponovio je još jednom Overeem kojeg u ranim nedjeljnim satima čeka bitan meč protiv Augusta Sakaija.

Spomenimo i da pod "debaklom" Alistair misli na sve ono što se događalo oko UFC 200 priredbe. Podsjetimo, Lesnar je 2016. godine dobio posebnu dozvolu USADA-e da izbjegne propisani period od šest mjeseci prisustva u njihovom antidopinškom programu, a to mu je omogućilo da nastupi u meču protiv Marka Hunta. A onda je krenuo je šou... Pojavila se, naime, informacija da je Lesnar bio pozitivan na dva testiranja što je dovelo do poništavanja njegove pobjede, suspenzije, ali i velike pravne bitke Hunta i UFC-a.

Linker
20. travanj 2024 05:19