UFC

Overeem uspješno operiran: 'Ako mene pitate, borba je prerano prekinuta'

 Screenshot (YouTube)
Alistair Overeem uspješno je operirao usnicu koju mu je svojim udarcem rasparao Jairzinho Rozenstruik.

Legendarni 'The Reeem' neće po dobrom pamtiti nastup u glavnoj borbi UFC-ove priredbe u Washingtonu. Iako je imao uvjerljivu prednost na sudačkim karticama, Alistair je posustao u samoj završnici meča i četiri sekunde prije kraja pete runde ostao bez pobjede nad velikim teškaškim potencijalom.

Bio je to jedan od najvećih preokreta u povijesti UFC-a, ali i jedna od najvećih posjekotina koje smo ikada vidjeli. Overeemova usnica je od Rozenstruikovog udarca izgledala kao da ju je razvalila prava bomba.

"Overeem je imao uspješnu plastičnu operaciju usnice, javlja mi to njegov tim. Sada se odmara u hotelu", otkrio je još sinoć uvijek dobro upućeni Helwani.

Neki su nakon ovog meča zaključili da je sudac Dan Miragliotta mogao bolje reagirati, pustiti nastavak borbe i pričekati još četiri sekunde s kojima bi Overeem došao do pobjede. 'The Reem' je definitivno bio uzdrman, ali po dijelu fanova dovoljno priseban da dočeka kraj dvoboja. S njima će se složiti i sam Alistair.

"Usnica ne izgleda previše seksi... Ako mene pitate, bio je to malo uranjen prekid borbe, ali nadam se da ste u njoj uživali", napisao je Overeem na Twitteru dok je čekao šivanje.

Linker
28. travanj 2024 21:22