UFC

‘Ovo radim već 20 godina, ali taj zvuk... To nikad prije nisam čuo, to je neljudski!‘

Khalil Rountree i Alex Pereira

 Alejandro Salazar/ZUMA Press Wir/Shutterstock Editorial/Profimedia
Marc Goddard jedan je od najboljih i najiskusnijih sudaca u MMA-u, i malo je reći da je ostao impresioniran nakon UFC-a 307

Dugogodišnji MMA sudac Marc Goddard dao je niz zastrašujućih komentara o Alexu Pereiri tijekom kratke interakcije s Joeom Roganom nakon UFC-a 307. Pereira je porazio Khalila Rountreeja Jr.-a nokautom u četvrtoj rundi kako bi obranio UFC-ovu titulu u poluteškoj kategoriji.

Rogan i Goddard su dva stalna lica u svijetu mješovitih borilačkih vještina. Iako su obojica svjedočili gotovo svakom stilu borbe unutar oktogona, Pereira je u UFC-u postigao nešto što dosad nije viđeno. Toliko neviđeno da Goddard smatra da Pereira ‘‘nije čovjek‘‘ kada je riječ o snazi udarca, što je kasnije podijelio s Roganom.

Pri kraju UFC 307 prijenosa, Rogan je podijelio svoju konverzaciju s Goddardom.

"Bio sam u oktogonu nakon borbe i Marc Goddard je prišao do mene i rekao: ‘Ovo radim već 20 godina. Način na koji on udara ljude, taj zvuk, to je nešto što nikad prije nisam čuo‘.‘‘

‘‘Rekao je: ‘To je neljudski.‘ To je stalno ponavljao, rekao je: ‘To je neljudski‘ ", izjavio je Rogan.

Goddard je sudio neke od najpoznatijih borbi u UFC povijesti, uključujući Pereirino prvo osvajanje UFC titule na UFC 281 priredbi. Tijekom svoje duge karijere borca i sudca, Goddard smatra da jedna stvar stoji iznad svih - Pereira ima jedinstvenu snagu.

Linker
06. listopad 2024 21:16