UFC

Ovo su tri najizglednija protivnika za Alexandera Volkanovskog: Titula u lakoj mu je ultimativna želja

 Alexander Volkanovski

 James Gilbert/Getty images/Profimedia
Iako sve tri opcije zvuče odlično, ono što svi vjerojatno žele gledati jest novi okršaj protiv Makhacheva

Neki dan je Dana White rekao da su prvaku perolake kategorije sve opcije na stolu. Alexander Volkanovski je borac kojemu je teško osporiti da zaslužuje protivnika kojeg god želi, a dominantnom pobjedom nad Yairom Rodriguezom samo je potvrdio da u perolakoj nema konkurencije.

Veliko je pitanje što je sljedeće za ovakvog borca, a napad na titulu u lakoj kategoriji se čini kao dosta realna opcija. Jučer je i sam Volkanovski na svom YouTube kanalu diskutirao o tome tko bi mogao biti njegov idući protivnik:

‘‘Želim taj pojas u lakoj kategoriji. Svi znaju da želim tu titulu i da želi revanš protiv Makhacheva. To je apsolutno nešto što moramo vidjeti hoćemo li uspjeti riješiti u nekom doglednom vremenu. Ako ne, tu je očito Topuria. Imali smo čak i malo sučeljavanje, a i svi konstanto spominju njegovo ime. Predivno, učinimo to‘‘, rekao je Volk.

Aljamain Sterling je također opcija:

‘‘Aljo je također u poziciji u kojoj može birati – koja će mu ovo biti obrana titule, četvrta ili peta? Naravno, sve to ako skine O‘Malleyja. Mislim da bi to bilo odlično za njegovu karijeru. Učinio je dovoljno i zaslužuje to. Definitivno ga želim uvesti u perolaku kategoriju, nema potrebe da se bori s bilo kim drugim. Može doći direktno na mene, a onda nakon poraza treba vidjeti hoće li ostati ovdje ili se vratiti u bantam‘‘, dodao je.

Iako sve tri opcije zvuče odlično, ono što svi vjerojatno žele gledati jest novi okršaj protiv Makhacheva. Prvi meč je bio dosta blizak, a za drugi je Volkanovski obećao pobjedu.

Linker
09. svibanj 2024 01:23