UFC

Paddy Pimblett najavio da će završiti Jareda Gordona: ‘On nije na mom nivou‘

Pimblett i Bisping

 : Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Iako je najavio finiš, svejedno postoji poštovanje među ovom dvojicom boraca

Ove subote na UFC 282 priredbi po treći puta ove godine nastupit će popularni Paddy Pimblett. Do sada je u UFC-u odradio tri nastupa i u sva tri je bio uspješan, a ovog vikenda bivši CW prvak tražit će novu pobjedu u najjačoj promociji.

U trenutno posljednjem nastupu pred domaćom publikom Paddy je pobijedio Jordana Leavitta ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, a nakon pobjede je imao govor o mentalnom zdravlju i smrti prijatelja nakon čega je pobrao brojne simpatije.

Paddyja ovog vikenda čeka Jared Gordon, borac koji je u UFC-u još od 2017. godine te je skupio sedam pobjeda i četiri poraza. Iako je na papiru to najteži protivnik za Pimbletta, vjeruje da će proći jednako kao i prethodni:

‘‘Stvarno mi se viđa Jared Gordon, poštujem ga. Njegova priča je odlična te je i on sam zagovaratelj mentalnog zdravlja i pomaganja ljudima da prebrode ovisnosti i vrate se u život. To je točno ono što on radi. I sam je bio ovisnik pa se trenutno bori u UFC-u. No, on nije na mojoj razini i završit ću ga. On uvijek bude završen u prvoj rundi i sada će ljudi napokon saznati tko je šef‘‘, rekao je Paddy na UFC Countdownu.

Ne sumnjamo kako će Paddy ponovno podići publiku na noge, a ovog vikenda nas na UFC 282 očekuje mnoštvo odličnih borbi koje ne želite propustiti. Priredbu će predvoditi borba za pojas u poluteškoj kategoriji između Blachowicza i Ankalaeva, tako da nam ne preostaje ništa drugo nego pričekati subotu i ove odlične mečeve.

Linker
16. travanj 2024 20:23