UFC

Paddy Pimblett: ‘Oliveira ima previše oružja u arsenalu, završit će Makhacheva unutar tri runde‘

Paddy Pimblett

 Screenshot (youtube, Paddy The Baddy)
Smatra da je do sada imao teže i bolje protivnike

Borac UFC-ove lake kategorije i jedan od trenutno najpopularnijih zvijezda ovog sporta Paddy Pimblett otkrio je svog favorita iz meča Makhacheva i Oliveire te je dao i detaljniju analizu kako bi se, po njemu, ta borba trebala i odvijati.

Pimblett, koji i sam namjerava postati prvak jednoga dana, smatra da je Oliveira jednostavno više ‘zaokružen‘ borac od Makhacheva. Također, istaknuo je kako smatra da je Charles u svojoj karijeri do sada imao puno veća imena kao protivnike.

‘‘To će biti velika borba, ali mislim da je Charles jednostavno previše za njega. Mislim da će ga Oliveira završiti u nekakvih tri runde, tako nekako. On je do sada uistinu imao protivnike većeg kalibra i natjecao se protiv puno opasnijih boraca. Mislim da u svom arsenalu ima previše oružja s kojima se Islam treba nositi‘‘, rekao je Paddy za ‘Sportskeeda‘.

Paddy je u svom trenutno posljednjem nastupu svladao Jordana Leavitta ‘submissionom‘ te je dodatno dodao ‘ulje na vatru‘ kada je u pitanju njegova popularnost. Iako još uvijek nije rangiran borac, doživio je strelovit uspon te ne sumnjamo kako ćemo ga uskoro gledati i protiv nekog rangiranog protivnika.

Borba Islama Makhacheva i Charlesa Oliveire održat će se na UFC 280 priredbi kada ćemo napokon dobiti prvaka u lakoj kategoriji, nakon što je isto mjesto upražnjeno nakon što je Oliveira pao vagu prije meča protiv Gaethjea.

Linker
06. svibanj 2024 05:03