UFC

Paddy Pimblett požalio se zbog ‘slatke‘ otegotne situacije: ‘Ovo će biti najgore pripreme za borbu u mom životu‘

Paddy ”The Baddy” Pimblett

 LOUIS GRASSE/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Louis Grasse/spp/shutterstock Editorial/profimedia
Pimblett je oduvijek imao zanimljivu interakciju s novinarima, a na svoj osebujan način opisao je ovu otegotnu okolnost

Popularni UFC-ov borac lake kategorije Paddy Pimblett podijelio je svoju glavnu brigu u vezi svog pripremnog kampa za borbu na UFC 304, izjavivši da će to biti njegov "najgori pripremni kamp ikada".

Paddy Pimblett vraća se u oktogon na UFC-U 304, 27. srpnja, dok se priprema za borbu protiv 15-rangiranog lake kategorije, Bobbyja Greena.

Paddy "The Baddy" je svoju posljednju borbu imao protiv Tonyja Fergusona na UFC-u 296 prošlog prosinca, gdje je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, unatoč tome što je skoro "završio" Fergusona rano u borbi.

S druge strane, Bobby "King" Green borio se na velikom UFC 300 eventu, dominirajući nad Jimom Millerom tijekom tri runde.

Nakon pobjede nad "El Cucuyjem", Pimblett je postao otac nakon što mu je supruga rodila blizance. Ulazeći u pripremni kamp za UFC 304, Pimblett je pomalo zabrinut da će to biti njegov najgori kamp ikada zbog nedostatka sna.

"Do trenutka kada budem imao borbu, bebe će imati samo 14 i pol tjedana, tako da je to ono što me najviše nervira. Ljudi mi govore: ‘Trebaš otići i spavati negdje drugdje da bi se naspavao‘, ali ne želim propustiti odrastanje svoje djece," rekao je Pimblett za TheMacLife.

"Ne želim otići i spavati negdje drugdje, želim biti s njima svaki dan i noć. Bit će teško. Rekao sam to nekoliko ljudi, ovo će biti najgori pripremni kamp u mom životu, bit će vrlo teško," dodao je Pimblett.

Ne samo da 29-godišnjak mora brinuti o novorođenim blizancima, već se borba na UFC 304 održava rano ujutro po britanskom ljetnom vremenu, što znači da će se njegova borba protiv Greena vjerojatno održati oko 3:00 ujutro. Zbog toga Pimblett smatra da će Green imati prednost jer neće morati prilagođavati svoj bioritam.

"Mislim da to ide u korist borcima koji dolaze iz Amerike. Oni ne moraju ništa mijenjati, samo se drže svog rasporeda, dok ću ja morati početi ustajati u 3:00 ujutro."

"Onda moram doći do dvorane u tri ujutro, to se neće dogoditi. (Počet ću to raditi) vjerojatno nekoliko tjedana prije borbe. Razgovarat ću s trenerima i pitati kada preporučuju da to počnem jer nemam pojma," izjavio je Pimblett.

Iako je Bobby Green rangiran u kategoriji do 70 kilograma, borac rođen u Liverpoolu je priznao da je želio borbu protiv Renata Moicana.

Uoči borbe, "King" Green je žestoko kritizirao Pimbletta nazivajući ga "razmaženim derištem" i tvrdeći da će ga poniziti.

Pimblett je uzvratio, rekavši: "Bobby Green je samo idiot. Najsmješnije je što je rekao ‘On je mene spomenuo‘, nisam te spomenuo, ti si prvi spomenuo mene."

"Mislim da je on loš čovjek. On je pravi gov*ar" priznao je Pimblett.

Linker
26. svibanj 2024 13:23