UFC

Paddy Pimblett ugovorio iduću UFC borbu, to nije ona koja je prije par dana najavio Dana White

Paddy Pimblett

 Screenshot (YouTube, UFC)
Nova britanska UFC zvijezda prema očekivanjima će nastupiti 19. ožujka u Londonu

Iako je Dana White ranije ovog tjedna najavio kako bi se Paddy Pimblett iduće trebao boriti protiv Jareda Gordona, ovaj momak iz Liverpoola ipak će dobiti jednu na papiru ponešto lakšu borbu. Uostalom, njegov menadžer, kao i menadžer koji predstavlja Gordona, su se izjasnili po pitanju te borbe, izjavivši kako ništa nije dogovoreno te kako White nije u pravu. To se sad potvrdilo, budući da je Pimblettu potvrđena borba protiv drugog borca.

27-godišnjem Englezu suprotstavit će se 36-godišnji Rodrigo Vargas (12-.4, 1-2 UFC) iz Meksika. "Kazula" je borac koji je UFC karijeru započeo s dva poraza, da bi mjesto na UFC rosteru zadržao pobjedom u travnju prošle godine, koju je ostvario nad Kinezom Zhuom Rongom. Riječ je o borcu koji do sada u Octagonu nije pokazao apsolutno ništa posebno vrijedno spomena te koji bi ovako na prvu trebao biti sjajan izbor protivnika za nastavak građenja karijere nove britanske zvijezde.

Pimblett (17-3, 1-0 UFC) je svoj dugo očekivani UFC debi odradio u rujnu, kad je prekidom u prvoj rundi savladao Luigija Vendraminija. Do tada najvećoj zvijezdi Cage Warriorsa bio je to savršen način za predstaviti se globalnoj MMA publici, a na račun svog zanimljivog karaktera postao je borac o kojem bi se, ovisno naravno o rezultatima, moglo puno pisati i detaljno ga se pratiti.

Borba će se, prema očekivanjima, održati na ovoj tjedna potvrđeno londonskoj UFC priredbi, UFC Fight Nightu 204, koji se održava 19. ožujka u O2 Areni. Danas smo saznali i tko će predvoditi tu priredbu. Bit će to teškaški okršaj Paddyjev sugrađanina Toma Aspinalla i prekaljenog Alexandera Volkova.

Linker
25. travanj 2024 02:03