UFC

Paddyju se ne žuri s top 15 protivnicima: ‘Jeste li vidjeli neka od imena na toj listi? Zastrašujuća su‘

Paddy Pimblett

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Talentirani borac iz Liverpoola planira ići korak po korak ka vrhu

Jako brzo Paddy Pimblett je prenio svoju popularnost iz Cage Warriors u najjaču svjetsku MMA promociju, UFC. Paddy ‘‘The Baddy‘‘ odavno uživa ogromnu podršku navijača iz Liverpoola, ali njegova popularnost sada rapidno raste na globalnoj razini.

Trima pobjeda u jednako toliko UFC nastupa opravdao je i ‘‘hype‘‘ koji je trenutno oko njega, ali dojam je kako se ipak borio s nešto manje kvalitetnim borcima. Sada dolazi vrijeme kada ga svi već žele gledati s nekim bolji borcima, možda čak i rangiranima. Paddy smatra kako ipak nije vrijeme za takve protivnike, odnosno, ne žuri mu se.

‘‘Jeste li vidjeli neka imena na toj listi (unutar top 15 UFC-ove lake kategorije)? Neka od imena na toj listi su zastrašujuća. Nije me briga tko je sljedeći. UFC-ova laka kategorija najbolja je u UFC-u, daleko najbolja. Radi se o najdubljoj kategoriji. Sve do 50-og najboljeg borca, laka kategorija je jako dobra i stoga se ne zamaram previše žurbom da uđem u tom 15. Ne žuri mi se. Uzet ću si vremena za to i pritom ću zaraditi puno novca.‘‘, objasnio je Pimblett u ‘‘The Pat McAfee Showu‘‘.

Dok nema sumnje kako je Paddy sjajan grappler, često mu se spočitava da mu je stojka podosta loša, naročito obrambeni segment u stojci. Paddy često prima podosta udaraca, ali on tvrdi da s time nema problema.

‘‘Mogu se tako boriti svaki put. Ja uživam primati udarce, a uživam i pogađati ljude u lice. Zvuči čudno, ali ja uživam u tome.‘‘, dodao je Paddy.

Bit će zanimljivo vidjeti tko će biti njegov sljedeći protivnik. Paddy se planira boriti još jedanput ove godine. Prozivali su ga Drew Dober i Terrance McKinney proteklih dana, a obojica bi predstavljali velik test za borca iz Liverpoola. Jared Gordon i Mark O. Madsen također se povremeno spominju kao zanimljive opcije, no posao preostavljamo UFC-ovim ‘‘matchmakerima‘‘.

Linker
26. travanj 2024 20:41