UFC

Paljba 'Predatora' po UFC-u i nesuđenom protivniku: 'Za vas sam samo 'gatekeeper', a on me očito izbjegava'

 Screenshot (YouTube)
Francis Ngannou otvoreno u posljednje vrijeme kritizira UFC zbog načina na koji se odnose prema njemu, a sada je stigla i nova paljba ljutog 'Predatora'...

Ngannou uporno traži meč za titulu ili barem protivnika preko kojeg bi mogao izboriti novi napad na pojas. Jednog takvog 'partnera za ples' vidio je u Alexanderu Volkovu.

"Bravo. Hajdemo sada! Molim te, nemoj opet odbiti", još je nakon UFC-a u Moskvi Volkovu poručio kamerunsko-francuski nokauter.

No Volkov ima nešto drugačije planove, njega pak zanimaju Junior Dos Santos i Alistair Overeem.

"Samo neka se zna, Volkov me je odbio već dva puta. Jednom u srpnju 2017., a drugi put u kolovozu 2018. Čovjek je jasno dao do znanja da se ne želi boriti sa mnom", požalio se Ngannou uglednom borilačkom portalu MMA Junkie.

Nakon što je kritizirao teškaša iz Rusije, Francis je otvorio novu paljbu po UFC-u. Ngannou svom poslodavcu zamjera na tome što mu je u posljednje vrijeme dodijelio ulogu 'gatekeepera'.

"UFC je svima jasno dao do znanja da moraju mene pobijediti ako žele meč za titulu. Ispada da sam ja samo 'gatekeeper'. Znači, ako drugi žele borbu za pojas onda moraju prvo svladati mene, ali što je sa mnom u toj cijeloj priči? O tome se izgleda ne razgovara", komentirao je Francis pa se nakratko opet vratio na Volkova:

"On me izbjegava, to je preočito i nije nikakva tajna."

Ngannou je u istom razgovoru poručio da vjeruje kako je UFC svoj trojici njegovih posljednjih protivnika obećao borbu za naslov ako njega svladaju.

"Mislim da im je obećan meč za titulu. Curtisu Blaydesu je to bilo zagarantirano. Cain Velasquez je mislim bio u istoj situaciji, kao i Junior Dos Santos nakon svoje tri pobjede. A na mene zaboravljate", razočarano će opasni nokauter.

Ngannou je posljednji put bio u akciji 29. lipnja ove godine kada je tehničkim nokautom zaustavio 'JDS-a' za svoju treću pobjedu u nizu. 'Predator' je sva tri posljednja suparnika završio u prvoj rundi. Kombinirano su mu za to trebale 142 sekunde.

Jesu li takve impresivne predstave dovoljne za novi meč sa Stipom Miočićem?

Linker
26. travanj 2024 12:09