UFC

Pao je verbalni dogovor: UFC nas u travnju časti sudarom TOP 5 izazivača iz srednje kategorije!

New York, NY, USA, 01/11/2019 - UFC 244 - Pesagem - Kelvin Gastelum vs. Darren ”The Gorilla” Till durante pesagem para o UFC 244 no Madison Square Garden.
 JASON SILVA, AGIF via AFP
Dva i pol mjeseca dijele nas do Fight Nighta koji donosi okršaja Tilla i Vettorija!

Informacije do kojih je stigao ESPN govore nam da UFC radi na finalizaciji velikog okršaja u srednjoj kategoriji između Darrena Tilla (18-3-1) i Marvina Vettorija (16-4-1).

Ugovori još nisu potpisani, ali verbalni dogovor je postignut te bismo susret atraktivnih udarača trebali gledati 10. travnja u glavnoj borbi za taj datum zakazanog UFC-ovog Fight Nighta. Riječ je o eventu koji još nije službeno najavljen, a samim time nije nam ni poznata lokacija na kojoj bi se trebao održati.

Četvrtorangirani Till ovom će se prigodom u kavez vratiti po prvi puta otkako ga je u srpnju prošle godine pobijedio Robert Whittaker. 28-godišnjak iz Liverpoola u posljednja je četiri nastupa ostvario samo jednu pobjedu i to podijeljenom sudačkom odlukom (Kelvin Gastelum), a u karijeri je osim od Whittakera gubio i od Jorgea Masvidala te Tyrona Woodleyja.

Godinu dana mlađi Talijan Vettori nalazi se jedno mjesto iza Tilla na službenom rankingu, a u ovom će meču loviti čak petu uzastopnu pobjedu, odnosno prvu nakon susreta s Jackom Hermanssonom.

Da čujemo prognoze?

Linker
26. travanj 2024 08:24