UFC

Paulo Costa se ponovno povukao iz borbe desetak dana prije eventa! UFC pronašao odličnu zamjenu Aliskerovu

 Paulo Costa i Joe Rogan

 Alejandro Salazar/PXImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Osim što otkazuje borbe desetak dana pred veliki event, prije borbe s Vettorijem se pojavio s gotovo 10 kilograma viška na službenom vaganju

Na UFC 291 priredbi trebao je nastupiti i Paulo Costa, a izgleda da ga je UFC odlučio ‘‘kazniti‘‘ uparivši ga s nerangiranim Ikramom Aliskerovim. Sve je to došlo nakon što je Costa otkazao Whittakeru u zadnji čas te UFC nije uspio pronaći zamjenu, tako da je sada dobio nerangiranog protivnika.

Međutim, Costa se i iz ove borbe povukao dva tjedna prije same priredbe, a kako prenose portali, zamjena za njega će biti Roman Dolidze. UFC još uvijek nije službeno potvrdio ove informacije, no ne bi bilo ništa čudno da je Costa opet odlučio napraviti istu stvar kao i prošli put.

Inače, Costa nije nastupio od osmog mjeseca prošle godine i pobjede nad bivšim prvakom Lukeom Rockholdom, a nakon toga je bila zakazana borba s Whittakerom za UFC 284 iz koje se Costa također povukao u zadnji tren. Prije te pobjede nad Rockholdom Costa je upisao dva poraza, i to od Adesanye i Marvina Vettorija.

Što se tiče Dolidzea, bit će mu ovo odlična prilika da se vrati na pobjedničke staze nakon poraza od Marvina Vettorija u trećem mjesecu ove godine. Prekinuo mu je tada Vettori niz od četiri pobjede, a stilski bi borba protiv Aliskerova mogla biti još bolja nego ona s Costom.

Koliko će UFC imati strpljenja za Costu u budućnosti, ne zna se. Osim što otkazuje borbe desetak dana pred veliki event, prije borbe s Vettorijem se pojavio s gotovo 10 kilograma viška na službenom vaganju. Podosta je to neprofesionalno i nezgodno za promociju, jer je očito borac na kojeg se ne može računati.

Linker
07. svibanj 2024 16:24