UFC

Belal Muhammad ne vjeruje da će Dricus pobijediti Adesanyu: ‘Pokušat će ga osramotiti kako je i rekao‘

Belal Muhammad

 Youtube (mma Junkie)
Prije gotovo svake Dricusove borbe u UFC-u su se pričale ovakve priče, ali Dricus je svaki put šokirao sve

Na UFC 290 priredbi Dricus Du Plessis je tehničkim nokautom svladao Roberta Whittakera, a nije bilo puno onih koji su se kleli u njegovu pobjedu. Međutim, Dricus je pokazao kako je uistinu opasan borac i da je podcijeniti ga najgore što se može učiniti, iako je Whittaker govorio kako to nije učinio.

Dricusa sada čeka okršaj protiv Adesanye, a kao recept protiv njega mnogi vide u meču između Adesanye i Whittakera. Belal Muhammad nije siguran hoće li Dricus uspjeti replicirati Whittakerov nastup kada je Adesanyi zadao težak zadatak:

‘‘Neću vam lagati, ja sam bio jedan od onih koji je sumnjao u Dricusa. Mislio sam da protiv Whittakera neće imati nikakve šanse, ali uvjerio me u suprotno. Svima je dokazao suprotno i da su u krivu. Nisam shvaćao koliko je dobar iz gornje pozicije. Bio je sposoban Whittakera držati dolje, a to je jako teško‘‘, rekao je Belal za MMA Crazy.

‘‘Sada me baš zanima hoće li uspjeti Adesanyu držati dolje, a mogao bi. Ali ne vjerujem da će uspjeti. Mislim da Adesanya ima jako dobru obranu od rušenja i bolje kontrolira distancu od Whittakera. Osim toga, ova borba je osobna. Vizualizirao je ovo i želio je tu borbu. Mislim da će ga pokušati osramotiti kako je i rekao‘‘, dodao je.

Prije gotovo svake Dricusove borbe u UFC-u su se pričale ovakve priče, ali Dricus je svaki put šokirao sve. Protiv Adesanye će, istina, to napraviti dosta teže, no ne smije ga se otpisivati jer je pokazao kako je itekako opasan za svakoga.

Linker
03. svibanj 2024 16:23