UFC

Paulo Costa uvjerava da je ‘beef‘ između njega i Chimaeva stvaran: ‘Treniram da mu nanesem patnju‘

 Paulo Costa

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Što reći nego da jedva čekamo ovu borbu i sudar ove dvojice boraca u kavezu. Tko će biti bolji, saznat ćemo u desetom mjesecu

Konačno smo dočekali i dogovor nove borbe Khamzata Chimaeva nakon gotovo godinu dana neaktivnosti. Sada je i definitivno da karijeru nastavlja u srednjoj kategoriji jer je njegov idući protivnik Paulo Costa, a njih dvojica će se boriti u desetom mjesecu u Abu Dhabiju. Već je poznato da se borci ne vole, a izgleda da to nije samo gluma.

Već su se Chimaev i Costa počeli podbadati putem društvenih mreža, a većina vjerojatno misli da se uistinu ne mrze nego da se radi o čistoj promociji same borbe. Međutim, Paulo Costa je rekao da je ‘‘beef‘‘ između njih itekako stvaran:

‘‘Sto posto je stvaran. Mislim da mi je borba protiv Adesanye bila jako osobna, a uistinu mrzim tog tipa. Treniram da mu donesem patnju. Ne samo da ga pobijedim, nego da to učinim u velikom stilu. Fokusirao sam se na svoje vještine i u potpunosti sam se koncentrirao na to. Fizički, mentalno i tehnički. Sve su to dijelovi koji će mi pomoći da nastupam sve bolje i bolje. Znam da ćemo u Abu Dhabiju biti u njegovoj kući, ali ne zanima me. Uzet ću to‘‘, rekao je Costa na OnlyFansu.

‘‘Ne očekujem da ću ga stvarno ubiti, to je samo izraz. Ali iskreno, ne vidim kako on može ovo pobijediti. Bit će ludnica i vatromet. Pobjednik ove borbe će biti sljedeći za titulu, doći ću najbolji ikad‘‘, dodao je.

Što reći nego da jedva čekamo ovu borbu i sudar ove dvojice boraca u kavezu. Tko će biti bolji, saznat ćemo u desetom mjesecu.

Linker
02. svibanj 2024 22:44