UFC

Pereira urnebesnim videom odgovorio na Khamzatovu prozivku: ‘Nije se htio boriti sa mnom kad sam mu nudio‘

Alex Pereira

 SARAH STIER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Sarah Stier/getty Images/profimedia
Na ‘Poatanov‘ odgovor Chimaevu nije trebalo dugo čekati

Početkom tjedna pisali smo o prozivci koju je Khamzat Chimaev putem Twittera uputio novom UFC-ovom prvaku poluteške kategorije Alexu Pereiri. Velikom djelu borilačkih fanova predmetna se prozivka nije svidjela, te su u komentarima na društvenim mrežama kritizirali čečenskog borca, a sada se oglasio i sam "Poatan", koji također ne gleda blagonaklono na Khamzatov istup. Pereira je, naime, u odgovoru na "Borzovu" prozivku istaknuo kako je svojedobno propustio svoju priliku da se bori s njim.

"Sve je počelo nakon borbe s Adesanyom kada sam postao prvak u srednjoj kategoriji. Bio sam ozlijeđen nakon te borbe, a on me prozvao, htio se boriti protiv mene, uzeti mi pojas ili što već. Rekao sam: ‘U redu, idemo se boriti, ali u poluteškoj kategoriji‘", rekao je 36-godišnji Brazilac na svom YouTube kanalu uz posredstvo prevoditelja, pa nastavio:

"Odbio je. Nije se htio boriti sa mnom u poluteškoj, a sada kada sam prvak u toj diviziji, on me proziva. To samo pokazuje da takvi tipovi boraca pokušavaju trčati iza ‘hypea‘ i slave prvaka, a to nema smisla. Što bih ja sada trebao učiniti, pozvati ga u tešku kategoriju?".

Pereira je svom odgovoru priložio i komični videozapis kojim je jasno dao do znanja što misli o Khamzatovoj prozivci, a taj video možete pogledati u nastavku.

Linker
03. svibanj 2024 02:41