UFC

Perryjeva bivša supruga otkrila 'prljavi veš': Prijetnje, alkohol, droge, preljub...

Mike i Danielle Perry
 Instagram
Sad već bivša supruga Mikea Perryja, Danielle, za vrijeme njihove veze podnijela je tri prijave

Otkako se Mike Perry pojavio u UFC-u kao borac velter kategorije, veliku pažnju dobila je i njegova tada djevojka, a kasnije i supruga, Danielle Nickerson. Osim što je konstantno bila uz njega, pa tako i u kutu tijekom borbi, Danielle oliti "Platinum Princess" je vrlo brzo zaradila svoje fanove. Tako je njihova veza postala javna, a vrlo brzo se otkrilo kako je itekako burna. Kroz nešto više od pet godina koliko su bili zajedno, Mike i Danielle prošli su svađe i prekide, no nakon kojih su tvrdili da im je ljubav još jača pa su je prošle godine ozakonili brakom. Ipak, početkom ožujka ove godine konačno su prekinuli.

Nije se o tome previše toga znalo, a prava je potvrda istog došla zapravo nakon što je Mike na društvenim mrežama počeo objavljivati fotografije sa sadašnjom djevojkom, Latory Gonzalez. S druge strane, Danielle se vratila tenisu, koji je već profesionalno igrala, a čini se da joj je društveni život itekako aktivan posljednjih mjeseci. No, sad su se pojavile neke informacije koje otkrivaju što se točno dogodilo unutar jednog od najpoznatijih parova svjetskog borilačkog sporta.

Naime, portal MMA Junkie došao je do pisanog dokaza o čak tri prijave koje je Danielle podnijela protiv Perryja. Prvi datira na 8. veljače a glasi: "Moj suprug Michael Perry verbalno mi je prijetio da će me prebiti ako ostanem kod kuće", da bi onda uslijedio još jedan istog datuma: "Michael Perry, moj suprug, me pratio do kuće, teško alkoholiziran te se derao na svoju majku da me pošalje van. Nakon što smo obje to odbile rekao je da će zapaliti kuću zajedno sa psima u njoj. Policija ga je privela u susjedstvu."

Treći slučaj datira na 3. ožujka, odnosno dan prije nego je Danielle podnijela zahtjev za razvod.

"Rachel's striptiz klub u Orlandu. Michael Perry, moj suprug, bio je pod utjecajem alkohola i meni nepoznatih droga. Uhvatila sam ga u preljubu, nakon čega je rekao kako je 'platio Brooku da mu (cenzura) u privatnoj prostoriji'. Rekao mi je da predam papire i kako želi razvod."

Danielle je putem tih prijava pokušala dobiti zabranu prilaska, no odbijena je, odnosno zakon Floride ne karakterizira verbalne prijetnje kao obiteljsko nasilje te na račun njega nisu bili u mogućnosti izaći joj u susret.

Čini se kako bi ovo mogao biti samo početak ove priče, budući da se nedugo nakon objave ovih informacija pojavila Daniellina Instagram objava u kojoj je najavila kako je dosta šutnje te kako će uskoro sve izaći na vidjelo. Čak je dodala kako je spremna javno progovoriti te je označila Joea Rogana i Ariela Helwanija, u nadi da bi to mogla napraviti u razgovoru s njima.

Sve ovo pojavilo se u situaciji kad je Perry očito privatno rastrojen više nego ikada. Prvo je sve iznenadio kad je objavio da prestaje surađivati s timovima te kako će mu jedina osoba u kutu biti njegova djevojka. Upravo to se dogodilo u njegovoj idućoj borbi, koju je odradio 27. lipnja, a u kojoj je došao do pobjede nad Mickeyem Gallom.

Nedugu nakon toga, Perry je uzrokovao incident u jednom baru, gdje je između ostalog udario te nokautirao stariju mušku osobu. Za taj incident tek bi trebao kazneno odgovarati, a UFC je rekao kako ga neće pustiti u Octagon dok ne prođe terapiju, odnosno dok si ne nađe stručnu pomoć, što je on najavio napraviti.

28-godišnji Perry do sada je imao uistinu turbulentan život, uključujući vrijeme provedeno u zatvoru, ali već prije toga i cijelu adolescenciju uz probleme sa zakonom. Tek što se činilo da se napokon smirio, pojavili su se novi problem s alkoholom i drogom, koji se trenutno čine možda i najveći otkako je postao dijelom UFC-a.

Linker
12. travanj 2024 19:37