UFC

Pijani Luke Rockhold provocirao oca Seana O‘Malleyja: ‘Chito Vera je prebio tvog sina‘

Luke Rockhold
 Instagram (luke Rockhold)
Sean O‘Malley prepričao je kako je bivši prvak UFC-ove srednje kategorije provocirao njegovog oca

Talentirani američki borac Sean O'Malley (14-1-0) u kolovozu protekle godine doživio je prvi i jedini poraz u svojoj profesionalnoj MMA karijeri. Tehničkim nokautom u prvoj rundi savladao ga je Marlon ''Chito'' Vera. Sean je početkom borbe nakon jednog kicka od strane Vere pretrpio ozljedu živca noge i to je uvelike kumovalo njegovom porazu. O'Malley nerijetko govori kako se i dalja smatra neporaženim te pobjedu Vere smatra posljedicom sreće i spleta okolnosti. Međutim, Luke Rockhold se ne slaže, barem kada je u alkoholiziranom stanju.

Naime, Sean O'Malley je u Timbo Sugar Show podcastu prepričao susret svog oca i Lukea Rockholda u gradiću Whitefish u Montani. Nekadašnji UFC-ov prvak srednje kategorije prema Seanovim navodima bio je pod utjecajem alkohola.

''Luke je bio pijan i konstantno je govorio mom ocu: 'Chito je prebio tvog sina!' Pretpostavljam da oni treniraju zajedno, no on je konstantno govorio tu rečenicu mome ocu, a ne razumijem zašto bi se netko tako ponašao.'', rekao je Sean te dao moguće objašnjenje zašto se Rockhold odlučio na takve provokacije.

''Luke je pitao mog oca prepoznaje li ga, a moj tata mu je odgovorio kako mu izgleda poznato, no nije siguran. To ga je vjerojatno razljutilo.''

Nije nemoguće da se Rockhold uistinu uvrijedio jer ga stariji O'Malley nije prepoznao. Luke je poznat kao popriličan egoist, a ukoliko je uistinu bio pod utjecajem alkohola, njegova reakcija i provokacije upućene Seanovom ocu sasvim su očekivane.

Linker
15. travanj 2024 06:45