UFC

Pogledajte stav kladionica uoči početka prve UFC-ove priredbe u 2021. godini

Duško Todorovic i Max Holloway
 Screenshot (UFC, Instagram, YouTube)
‘Bookmakeri‘ su izabrali svoje favorite, slažete li se s njima?

Prva UFC-ova priredba u 2021. godini počet će večeras u 18 sati s uvodnim, a u 21 sat s glavnim dijelom programa.

Priredbu naziva UFC Fight Island 7/ UFC on ABC 1 predvodit će sjajna borba u perolakoj kategoriji, odnosno sudar prvorangiranog izazivača Maxa Hollowaya i šestog s iste ljestvice - Calvina Kattara.

Predsjednik UFC-a Dana White već je najavio da bi uspješniji iz glavne borbe večeri mogao već u idućem nastupu napasti titulu.

"Max, ali i puno drugih ljudi smatra da je on pobijedio u toj posljednjoj borbi (vs. Alexander Volkanovski, UFC 251). Dakle, on treba u ovom meču poslati jasnu poruku i svima pokazati da je broj 1 na svijetu i da se spreman ponovno boriti s Volkanovskim. Što se tiče Kattara, pobjeda na Maxom stavlja ga u jako dobru poziciju i ako ga pobijedi, on je vjerojatno idući na redu", rekao je White pred večerašnji event.

Važno je spomenuti da uspješnijeg iz ovog susreta ne mora nužno čekati Volkanovski jer ne možemo samo tako otpisati Briana Ortegu koji će najvjerojatnije 27. ožujka napasti aktualnog prvaka.

No vratimo se mi na event koji je pred nama i pogledajmo što kažu kladionice.

Prema 'bookmakerima', Holloway je favorit i tečaj na njegovu pobjedu kreće se oko 1,60. S druge strane, onaj na Kattara iznosi oko 2,40. Spomenimo i da se otprilike isti tečajevi kreću na borbu Duška Todorovića i Punahelea Sorijana, a favorit u tom susretu je neporaženi srpski borac.

A kakva je situacija s ostakom glavnog dijela programa pogledajte u nastavku članka:

Max Holloway 1,60 vs. Calvin Kattar 2,40

Carlos Condit 1,55 vs. Matt Brown 2,50

Santiago Ponzinibbio 1,30 vs. Li Jingliang 3,60

Joaquin Buckley 1,35 vs. Alessio Di Chirico 3,40

Punahele Soriano 2,40 vs. Duško Todorović 1,60

Linker
19. travanj 2024 14:46