UFC

Poirier je već isplanirao što će napraviti s McGregorovom velikodušnom donacijom

Dustin Poirier
 Screenshot (YouTube)
Meč je verbalno dogovoren, a potezi Conora i Dustina oduševili su borilački svijet

Nakon što je Conor McGregor preko društvenih mreža otkrio kako je prihvatio UFC-ovu ponudu za borbu s Dustinom Poirierom, o čitavoj priči se oglasio i 'The Diamond'.

Irac je, podsjetimo, u četvrtak uz prihvaćanje ponude postavio tek jedan uvjet. Naime, Conor želi da se taj meč održi u 2020. godini, a obećao je i da će donirati 500 tisuća dolara Poirierovoj The Good Fight zakladi.

"Spreman sam za 21. studenog, pogotovo sad nakon što sam vidio kakvi su problemi s ozljedama dočekali tu priredbu, ali sam isto tako spreman i za priredbe u prosincu, bio to 12. ili 19. prosinca", dodao je još McGregor na ovu temu.

Dustin je, očekivano, oduševljeno dočekao ove vijesti, a čini se i kako je već zna što će napraviti s Conorovom velikodušnom donacijom.

"Budemo već nekako to riješili! Dobri čovječe, iskoristit ćemo tu donaciju da otvorimo boksačku i MMA akademiju na dijelu grada gdje smo Daniel Cormier i ja odrasli, a školarine za djecu će biti dobre ocjene", otkrio je svoje planove borac iz Lafayettea (Louisiana).

Spomenimo još da je Poirier spreman za borbu na bilo koji od spomenutih datuma, ali trenutno će daljnji rasplet ove situacije ovisiti o UFC-u koji je, prema saznanjima Ariela Helwanija, originalno kao termin ponudio 23. siječnja.

Linker
25. travanj 2024 01:11