UFC

Poirier spomenuo Conora pa dobio žestok odgovor: 'Pokaži malo poštovanja kad spominješ moje ime'

Poirier vs. McGregor
 screenshot/Youtube
Dustin Poirier brzo je ohladio svoje misli od možebitnog umirovljenja te je krenuo razmišljati o tome što bi mu zanimljivo moglo uslijediti. Tako je na Twitteru spomenuo revanš protiv Conora McGregora, a odgovor Irca nije morao dugo čekati.

Nije Dustin Poirier zapravo niti odradio neko klasično prozivanje. Donedavni privremeni prvak samo je glasno razmišljanje o onome što bi mu moglo uslijediti prenio na Twitter.

"Mislim kako nova borba mene i Conora u ovom trenutku itekako ima smisla", napisao je Dustin Poirier, koji je od Irca poražen na UFC 178 priredbi u rujnu 2014. godine. Bila je to borba u kojoj je Poirier zapravo poražen i prije nego je ušao u kavez, odnosno savršeno je prikazala što se događa kad ti Conor McGregor svojim izjavama uspije "ući u glavu".

Odgovor od strane McGregora nije dugo čekao. U trenucima kad se Irac krenuo činiti poniznijim i respektabilnijim, Poirier je dobio dozu starog "Notoriousa".

"Prijatelju, nahranio sam pod tobom u 90 sekundi. Mislim da bi moje ime trebao izgovarati s malo više respekta ako misliš izgraditi neku borbu. McGregor nije idući. Šupčino, McGregor je uvijek! McGregor je cilj. Uvijek! Reci to na taj način i možda ću razmisliti", napisao mu je Conor.

Dana White je dulje vremena spominjao kako će se nešto više o povratku McGregora znati nakon UFC 242 priredbe. Ona je sad iza nas, no još ništa nije jasno. White je jedino naglasio kako je Tony Ferguson idući za Khabiba Nurmagomedova, no da revanš McGregora i Khabiba itekako ima smisla ako do spomenute borbe ne dođe. U međuvremenu bi mogla krenuti češća prozivanja od strane drugih boraca, a ovakav odgovor Poirieru nas upozorava da bi se i stari McGregor mogao vratiti na scenu.

Linker
24. travanj 2024 12:16