UFC

Policija objavila više detalja o sukobu Masvidala i Colbyja: Covington je ostao bez zuba!

Jorge Masvidal

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Jorge Masvidal vrlo vjerojatno morat će odgovarati pred sudom za svoj napad na Covingtona

Ranije tijekom dana, imali ste prilike čitati o sukobu Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona. UFC-ovi velteraši obračunali su se u restoranu u Miamiju. Puno raznih priča odmah se pojavilo vezano za sukob, a Malki Kawa, menadžer Jorgea Masvidala, pisao je na Twitteru kako je Colby ostao bez zuba u tom sukobu.

Mnogi su sumnjali u te navode, jer ipak se radi o osobi bliskoj Masvidalu. Međutim, sada su u javnost isplivale pouzdane informacije od strane policije. Masvidal je u policijskom izvješću naveden kao osumnjičenik, dok se Colbyja klasificira kao žrtvu. Prema navodima ESPN-ovog Mikea Coppingera, protiv Masvidala podnesena je optužnica od strane policije u Miamiju.

Policija je po dolasku na lice mjesta razgovarala s Colbyjem, koji im je rekao da je napadnut od strane Jorgea Masvidala. Covington je naveo kako mu je Masvidal prišao s lijeve strane i iznenadno mu je zadao dva udarca šakom u lice. Jedan udarac odsjeo je na Colbyjevim ustima, a drugi na lijevom oku. Covington je tijekom napada čuo Masvidala kako izgovara:

''Nisi trebao spominjati moju djecu.''

Covington je dodao kako su mu prišla još trojica ili četvorica nepoznatih muškaraca, s agresivnim tendencijama. ''Chaos'' je otrčao u restoran odakle je kontaktirao policiju. Prema navodima Covingtona, Masvidal je nosio medicinsku masku i kapuljaču, no prepoznao ga je po glasu. Policija je došla u posjed snimki sa sigurnosnih kamera i sada se čeka daljna procedura.

Sve u svemu, Masvidal je održao svoje obećanje. Nakon poraza od Colbyja, naveo je kako bi se na ulici i dalje potukao s njim. Ne može ''Gamebred'' samo tako preći preko svih izrečenih osobnih uvreda od strane Colbyja, no sada će vjerojatno odgovarati pred sudom.

Linker
14. travanj 2024 00:22