UFC

Colby Covington potražuje 15 tisuća dolara od Masvidala zbog oštećenog Rolexa

Colby Covington

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Skupocjeni sat pretrpio je značajnu štetu u sukobu dvojice UFC boraca

Izuzev izbijenog zuba, odnosno tjelesnih ozljeda, Jorge Masvidal prouzrokovao je i materijalnu štetu prilikom napada na Colbyja Covingtona. Prema navodima Nolana Kinga s MMA Junkieja, Colbyjev Rolex sat oštećen je prilikom sukoba.

Radi se o satu vrijednom 90 tisuća američkih dolara, no Covington potražuje 15 tisuća dolara od Masvidala, jer će ga toliko koštati popravak nanesene štete.

''Još jedan novi detalj od policije u Miamiju, nastavno na uhićenje Jorgea Masvidala zbog napada na Colbyja Covingtona. Žrtva (Colby) tvrdi kako je njegov 90 tisuća dolara vrijedni Rolex oštećen te potražuje 15 tisuća dolara kako bi pokrio troškove popravka zbog nastalih ogrebotina i polomljene narukvice.'', naveo je Nolan King.

Već ste imali prilike pročitati kako je Masvidal suočen s kaznenom prijavom te je sinoć priveden. Optužen je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a tek preostaje vidjeti koliko ga ukupno optužnica čeka pred američkim pravosuđem. Čak 15 godina zatvora moguća je zatvorska kazna za ono zbog čega ga trenutno terete, no teško je očekivati da će tako drastično biti kažnjen.

U svakom slučaju, Jorge Masvidal apsolutno ništa nije dobio u ovom slučaju. Zadao je udarce svom rivalu koji nije bio niti spreman na napad, navukao je osude brojne MMA javnosti, a sada će odgovarati pred sudom. Sve to koštat će ga određenog novca, no šteta koju će nanijeti svom imidžu i daljnjoj borilačkoj karijeri, mogla bi biti puno veća.

Linker
18. travanj 2024 13:44