UFC

‘Postoji video gdje je nokautiran i zna čije ime ne spominje. Pokušava biti McGregor, a zapravo je prodao dušu vragu‘

Ian Garry

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Ne vlada pretjerano dobro mišljenje o njemu

Prema Brendanu Allenu, postoji snimka bivšeg timskog kolege u Kill Cliff FC dvorani Iana Garryja koji je nokautiran. Allen i Garry nekoliko su puta dijelili strunjače na Kill Cliffu, ali Garry tamo više ne trenira nakon što ga je upario sa svojim timskim kolegom Vicenteom Luqueom. Garry (13-0, 6-0 UFC) bori se s Brazilcem (22-9-1, 15-5 UFC) na UFC-u 296 16. prosinca u Las Vegasu.

Allenu, borcu srednje kategorije u usponu, ne sviđa se kako se Garry prikazuje kao nepobjediv, pogotovo nakon što smo već spomenuli nokaut.

"Upoznao sam Iana, poznajem ga i osjećam da možete reći o njemu što god želite, ali djela govore više od riječi. Mislim da je ovo također jedna od onih situacija gdje je tako. On može reći što god hoće, može se opravdavati na koji god način želi, ali je kontradiktoran. Nije problem, dat ću i primjer, netko je objavio video hrvanja Shavkata Rakhmonova i Jasona Jacksona. Bio sam tamo tog dana, na dva metra od njih i gledao sam taj video, tako da sam jako dobro upućen u sve", započeo je, a onda iznio detalje i objasnio zašto to uopće spominje:

"Prvo, osjećam ono što jest u vezi tog videa, što je na kraju i nebitno, ali drugo, mislim da je komentirao taj video. Ako se ne varam, bilo je nešto u stilu: Snimate sve živo! Ipak, morate znati da postoji video i on zna koje ime ne smije izgovoriti da se sazna što mu se dogodilo. Neću to objaviti, ali znajte da postoji netko u našoj dvorani tko ga je nokautirao. Samo ću to reći", kazao je za ESPN.

Allen nije imao lijepe riječi o Garryju kada je pričao o vremenu koje je proveo s njim u Kill Cliff FC-u i rekao je da ga je drski Irac samo živcirao

"Mislim da je lud. Mlad je, ali je u zabludi. Previše priča, razumijem da pokušava biti poput Conora, no ipak mislim da je prodao dušu vragu", zaključio je.

Linker
05. svibanj 2024 15:41