UFC

Povratak Seana O'Malleya odgođen za mjesec dana

Sean O'Malley
 screenshot/Youtube
Iako je prvobitno najavljeno kako će Sean O'Malley svoju prvu borbu nakon doping suspenzije odraditi na UFC 247 priredbi, to će se ipak dogoditi četiri tjedna kasnije.

25-godišnji O'Malley (10-0, 2-0 UFC) svoju je posljednju borbu odradio još u ožujku 2018. godine. Tijekom nje doživio je ozljedu, a kad se od nje oporavio uslijedio je doping pad na supstancu ostarin. Tek što mu je suspenzija istekla, u ljeto prošle godine došao je novi doping pad i otkazivanje borbe koju je već imao ugovorenu protiv Marlona Vere.

Ipak, USADA je kasnije potvrdila kako se tu radilo o ostacima ostarina u tijelu te nova suspenzije nije uslijedila. Ipak, trebao je čekati još jedno dulje vrijeme do nove borbe. Nju je ugovorio za UFC 247, koji se održava 8. veljače u Houstonu. Ipak, došlo je do promjene pa će za svoj nastup morati pričekati još mjesec dana duže, što će ukupno biti dvije godine od posljednje borbe ovog velikog talenta.

O'Malley će se boriti protiv već dogovorenog protivnika Jose Quinoneza na UFC 248 priredbi koja se održava 7. ožujka u Las Vegasu. Fanovi ovog momka od kojeg se jako puno očekuje nadaju se da će time krenuti njegova serija redovnih nastupa tijekom koje bi mogao potvrditi svoju kvalitetu u koju nitko ne sumnja.

Linker
06. svibanj 2024 01:18