UFC

Poznat je komentatorski trojac za UFC 284 event: Rogan i Cormier izostaju, Cruz uskače kao zamjena

Dominick Cruz

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Jon Anik, Daniel Cormier i Joe Rogan najčešće su trojac za PPV evente, ali ne i ovaj put

UFC 284 event jako je blizu. U noći sa subote na nedjelju Australija će ugostiti najjaču svjetsku MMA organizaciju, a spektakl predvode Islam Makhachev i Alexander Volkanovski.

Dagestanac i Australc borit će se za Islamovu titulu prvaka koju drži u UFC-ovoj lakoj kategoriji, a Volkanovski u taj meč ulazi kao prvak perolake kategorije. Obojica su u sjajnim pobjedničkim nizovima, ali jednom nizu doći će kraj.

Volkanovski je slavio u svih 12 svojih UFC mečeva, a pogledamo li i van UFC-a, Volkanovski je u nizu od 22 uzastopne pobjede. Islam Makhachev u nešto je slabijoj seriji od Volka, ali itekako dobroj. Prijatelj Khabiba Nurmagomedova pobijedio je u posljednjih 11 mečeva, a poraz je upisao 2015. godine protiv Adriana Martinsa. Volkanovski gorčinu poraza nije osjetio od petog mjeseca 2013. godine.

U sunaslovnoj borbi večeri također nas čeka obračun za pojas. Josh Emmett i Yair Rodriguez borit će se za privremenog prvaka perolake kategorije, a pobjednik će postati sljedećim izazivačem u toj kategoriji kojom vlada upravo Volkanovski.

Dana White najavljuje sjajne brojke i preko milijun prodanih PPV-a za ovaj event. Očekivanja su velika, a puno će se očekivati i od komentatorskog tima. Već po običaju, Joe Rogan neće sudjelovati u eventu koji se održava izvan SAD-a, a ovaj put neće biti niti Daniela Cormiera.

Komentatorski trojac činit će Michael Bisping, Dominick Cruz i Jon Anik, dok će Megan Olivi izvještavati prilikom ulaska boraca u kavez te će odrađivati intervjue u ‘‘backstageu‘‘.

Joe Rogan i Daniel Cormier obično s Anikom čine komentatorski trojac tijekom UFC-ovih PPV evenata, ali kao što smo naveli, lokacija održavanja eventa često utječe na postavu, pa je to bio slučaj i ovaj put.

Linker
23. travanj 2024 10:44