UFC

Makhachev reagirao na Whiteov lapsus: ‘Siguran sam da poštuje sve prvake, nije lagano izgovoriti moje prezime‘

Islam Makhachev

 Diego Ribas/Shutterstock Editorial/Profimedia
Prvaka lake kategorije ovog vikenda čeka prvak perolake, no UFC se nije baš potrudio oko promocije tako velikog meča

Još svega nekoliko dana je ostalo do UFC 284 prirebe u Australiji koju predvode Islam Makhachev i Alexander Volkanovski, a ulog je naravno Islamov pojas u lakoj kategoriji. Prvak perolake kategorije je procijenio da je sad pravo vrijeme da se okuša u kategoriji iznad, te je ova borba uistinu velika.

No, iz UFC-a kao da ne smatraju tako. Loš marketing je nešto što je ovu priredbu svakako obilježilo, a to nije promaklo ni fanovima ni borcima. Makhachev je neki dan kritizirao Danu upravo zbog loše promocije, a par dana kasnije je Dana zaboravio s kim se Volkanovski bori ove subote, a na to je i danas reagirao:

‘‘Kada me svi mediji pitaju što mislim o promociji ove priredbe, ja im kažem da sam spreman proputovati cijeli svijet kako bi promovirao ovu borbu. No, UFC to ne želi. Prije par dana sam se dopisivao s Danom na Instagramu te mi je rekao da imaju plan, no ja još uvijek čekam da vidim kakav‘‘, rekao je Makhachev za MMA Junkie.

Pitali su ga i oko toga što je Dana zaboravio kako se preziva:

‘‘Amerikancima je teško, oni zaborave moje prezime. Makhachev nije lako reći kao Nurmagomedov. Nikad nisam čuo nekog da je ispravno rekao. Svi rade neke greške, ali me ne zanima to. Siguran sam da on poštuje sve prvake. Ne mislim ništa loše o nikome‘‘, kratko je odgovorio Islam.

Izgleda da takve stvari ne diraju prvaka, a on svoj posao zna. Prvi pokušaj obrane titule će uslijediti protiv prvog ‘‘P4P‘‘ borca u UFC-u, no niti jedan borac neće imati lagan zadatak. Ostatak priredbe je mogao biti i bolji, no barem će ‘‘main event‘‘ biti vrhunski.

Linker
19. travanj 2024 20:36