UFC

Poznata glavna borba druge UFC-ove priredbe na Fight Islandu!

Calvin Kattar
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Zanimljiv okršaj u perolakoj bit će glavna borba drugog UFC-ovog eventa na 'Fight Islandu'

Odličan okršaj u perolakoj kategoriji između Dana Igea (14-2) i Calvina Kattara (21-4) predvodit će UFC-ov Fight Night koji nas čeka 15. srpnja u Abu Dhabiju.

Riječ je, podsjetimo, od drugom od trenutno četiri najavljena eventa na 'Fight Islandu', odnosno Otoku Yas. Vijest je to do koje je u kasnim satima ponedjeljka preko svoji izvora stigao ugledni ESPN.

Ovdje se radi o iznimno bitnom meču za obojicu budući da bi uspješniji pronašao svoje mjesto u samom vrhu perolake kategorije.

Za Kattara će to biti prvi nastup od UFC-a 249 na kojem je nokautirao Jeremyja Stephensa i tako stigao do najveće pobjede u karijeri. 32-godišnji 'The Boston Finisher' trenutno je na 5-2 u UFC-u, a poraze su mu jednoglasnim odlukama uspjeli nanijeti samo Renato Moicano i Zabit Magomedsharipov.

S druge strane, Dan Ige također u ovaj dvoboj ulazi nakon najveće pobjede u karijeri (Edson Barboza), a u Abu Dhabiju će loviti već sedmu pobjedu u nizu. Podsjetimo, 'Dynamite' je svoj jedini poraz u UFC-ovo Octagonu doživio u debiju kada ga je odlukom sudaca svladao Julio Arce.

Tko je vaš favorit u ovom zanimljivom susretu?

Linker
20. travanj 2024 10:38