UFC

Poznati su dobitinici bonusa sa sinoćnje UFC-ove priredbe: Četvero boraca kući odnijelo dodatnu zaradu

Silva vs. Lansberg

 Screenshot (ufc Fight Pass)
Svi dobitnici su bonus i zaslužili, a vjerujemo da će im dobro doći dodatnih 50 tisuća dolara

Noćas se održala UFC Fight Night 219 priredba, a UFC je pamtio i bolje. U glavnoj borbi večeri su se susrele Erin Blanchfield i Jessica Andrade, a Andrade je ovog tjedna uskočila na ‘‘short notice‘‘ jer je Taila Santos otkazala borbu. Blanchfield je slavila ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, za što je osvojila i bonus.

UFC je sinoć podijelio standardna četiri bonusa, a prvi je osvojila borkinja bantam kategorije Mayra Bueno Silva. Sinoć se borila protiv Line Lansberg, te je u drugoj rundi borbu odvela u parter i kontrolirala je protivnicu u potpunosti. Lansberg se na trenutak izvukla, no Silva je uspjela uhvatiti ‘‘kneebar‘‘ te ju je prisilila na predaju. To je bio drugi uzastopni finiš Silve ‘‘submissionom‘‘ za koji je nagrađena sa 50 tisuća dolara.

Bonus za borbu večeri odnijeli su borci lake kategorije Nazim Sadykhov i Evan Elder. Sadykhovu je ovo bio UFC debi, a borba im je bila uglavnom teški ‘‘stand up‘‘ rat. Borba se na kraju završila u trećoj rundi jer je Elder zadobio veliku posjekotinu iznad desnog oka, tako da je liječnik prekinuo borbu. Sadykhovu je ovo bio najbolji mogući debi za kojeg je dodatno nagrađen.

Naravno, bonus za nastup večeri je dobila Erin Blanchfield koja je ‘‘submissionom‘‘ svladala Jessicu Andrade. U prvoj rundi su se uglavnom borile na nogama, a obje su primile i bacile dosta udaraca. Blanchfield je inteligentno u drugoj rundi borbu odvela u parter gdje je uspjela i završiti Andrade, nakon čega je prozvala pobjednicu između Shevchenko i Grasso. Osim pete uzastopne pobjede, kući je odnijela 50 tisuća dolara.

Vjerujemo da će svim borcima bonusi dobro doći, te iako ovo nije bila najbolja UFC-ova priredba, ipak je tu bilo zanimljivih finiša i zanimljivih borbi.

Linker
25. travanj 2024 16:19