Regija

Darko Stošić poražen u Beogradu: Shamil Gaziev mu prekidom nanio poraz pred domaćom publikom

Darko Stošić

 Screenshot (youtube, Brave Cf)
Jedan udarac je dovoljan da preokrene stvari u teškoj kategoriji, nadamo se da će se Darko brzo oporaviti od ovog poraza

Nakon više od pet godina, Darko Stošić je večeras na Brave 69 priredbi također konačno izašao pred domaću publiku. Posljednji puta je Stošić u Srbiji nastupio još krajem 2017. kada je na CFL 1 priredbi svladao Tomasza Czerwinskog, tako da ga je beogradska publika konačno ugostila na svom terenu. Ovo mu je bio prvi meč za Brave, a protivnik mu je bio opasni Shamil Gaziev. Tijek borbe pročitajte dalje u nastavku teksta:

Darko je u prvoj sekundi pogodio odličan kroše, no Shamil je pokušao rušiti što je Darko obranio. Stošić je pogodio još jedan odličan udarac od kojeg je Gaziev zateturao, no u tom trenutku se odmah oporavio. Darko je počeo raditi odlične ‘‘low kickove‘‘, a Darko je bacio Gazieva u nokdaun krošeom! Uspio se oporaviti i odvesti Darka na žicu i u klinč, no Darko se izvukao i pogodio još jedan kroše. Gaziev je opet bio uzdrman, no bacio je aperkat koji je Darka bacio na pod, te je posao dovršio sa nekoliko udaraca u parteru!

Nažalost Darko je izgubio pred domaćom publikom, a ovo bi Gazievu mogla biti ulaznica za UFC. Iako je dobro krenuo u meč, Gaziev je dokazao da je u teškoj kategoriji samo jedan udarac dovoljan da preokrene cijeli meč. Nadamo se kako će se Darko brzo oporaviti od poraza i da će se uskoro vratiti u kavez.

Linker
10. travanj 2024 15:08