UFC

Poznati svi dobitnici bonusa: Neporaženi talent nokautirao 'Besmrtnog' i zaradio dodatnih 50 tisuća dolara

 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Saznali smo i dobitnike bonusa za nastupe na UFC on ESPN 8 priredbi.

Noć sa subote na nedjelju donijela nam je i treći od tri ranije najavljena eventa u Jacksonvilleu, a nakon nove borilačke večeri Song Yadong, Marlon Vera, Cortney Casey i Miguel Baeza saznali su kako će uz unaprijed dogovoreni honorar u džep pospremiti i 50 tisuća dolara za osvojene bonuse.

U jednom uzbudljivom dvoboju iz perolake kategorije, Song Yadong pobijedio je jednoglasnom odlukom sudaca Marlona Veru, a obojica su za svoj nastup nagrađeni bonusom za najbolju borbu večeri. Spomenimo i kako je ovdje riječ o meču čiji je ishod podijelio borilačku zajednicu budući da je velik broj medija, boraca i fanova vjerovao kako je Vera bio taj koji je u 15 minuta sjajne akcije napravio više od svog suparnika.

Dodatnih 50 tisuća dolara pojavit će se i na računu Miguela Baeze koji je početkom druge runde nokautirao 'Besmrtnog' Matta Browna i stigao do savršenih 9-0 te još jednom pokazao da je velteraš na kojeg treba obratiti pozornost.

A baš poput 27-godišnjeg talenta s Floride, nagradu za izvedbu večeri dobila je i Cortney Casey koja je polugom na ruci u uvodnoj rundi zaustavila Maru Romero Borello.

Linker
15. travanj 2024 19:41