UFC

Požurite, ako se želite kladiti: Koeficijent na McGregora 'u slobodnom padu'!

UFC 246
 Screenshot
Samo nas tjedan dana dijeli do velikog povratničkog meča najveće UFC-ove zvijezde Conora McGregora. "Notorious" će nakon duge pauze u Octagon protiv veterana Donalda Cerronea. Dvojac će predvoditi prvu UFC-ovu PPV priredbu u 2020. godini, koja će se održati u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Osam dana prije meča smo odlučili još jednom zaviriti u ponudu kladionica i vidjeti koga one favoriziraju. U trenutku kada je meč javno obznanjen, "bookmakeri" su davali solidnu prednost bivšem dvostrukom prvaku. Pred sam meč Irac je još veći favorit!

Kada su kladionice uvrstile "main event" UFC-a 246 u svoje ponude, na Irca ste mogli dobiti 1.63. Sada je kvota tek 1.30 što je ogroman pad koji pokazuje da se većina za sada kladila upravo na pobjedu "Notoriousa."

S druge strane, "Kauboj" je od početka bio priličan autsajder, da bi sada koeficijent na njegovo slavlje bio još veći. Od početnih 2.30, sada je došao sve do 3.43.

Popis borbi sadrži još nekoliko zanimljivih dvoboja poput meča bivše prvakinje Holly Holm (1.74) i bivše izazivačice Raquel Pennington (2.15) u kojem je borkinja iz Albuequerquea favorit. Ili dvoboj Anthonyja Pettisa, koji je priličan autsajder (3.15) protiv Diege Ferreire (1.39).

UFC 246 je na rasporedu noći sa subote na nedjelju 19. siječnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Ako se želite kladiti na McGregora, onda obavezno požurite to učiniti s obzirom na trend. Ukoliko favorizirate Cerronea, vrijeme je vaš saveznik.

Conor McGregor vs. Donald Cerrone 1.30 - 3.43

Linker
19. svibanj 2024 23:22