UFC

Pred Ilijom Topurijom je veliki okršaj s Alexandrom Volkanovskim, a on proziva - Conora McGregora

Ilia Topuria

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
‘El Matadora‘ čeka najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri, no on razmišlja o potencijalnom obračunu s irskom zvijezdom

UFC 298 priredbu (18. veljače) predvodit će okršaj Alexandra Volkanovskog i Ilije Topurije za titulu perolake divizije, a iako je pred neporaženim "El Matadorom" najveći ispit i najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri, on je odlučio prozvati - Conora McGregora. Topuria je, naime, na svom Twitter profilu predložio da se on i "Notorious" obračunaju na UFC priredbi u Španjolskoj.

Iako nema službene potvrde, očekuje se da će McGregor u svom povratničkom meču odmjeriti snage s Michaelom Chandlerom, no postoji, dakako, mogućnost i da ga promocija upari s nekim drugim borcem. U svakom slučaju, Topuria vjerojatno nije na užem popisu potencijalnih Conorovih protivnika, no to ga nije spriječilo da se sam kandidira putem društvenih mreža i predloži Španjolsku kao možebitno mjesto obračuna. Njegova iznenađujuća objava nije najbolje sjela fanovima, koji ga u brojnim komentarima kritiziraju zato što "gleda preko ramena" neprikosnovenog vladara perolake divizije.

Podsjetimo, McGregor je u subotu najavio kako će datum svoje sljedeće borbe, i ime protivnika s kojim će se boriti, objaviti na Novu godinu.

Linker
03. svibanj 2024 04:41