UFC

Prije nekoliko tjedana impresionirao Whitea, a sada predsjednik UFC-a potvrdio: 'Neće se kod nas boriti!'

Antonio Trocoli
 Screenshot (YouTube)
U posljednje vrijeme često možemo primjetiti jednu novu pojavu u elitnoj svjetskoj MMA promociji - Ultimate Fighting Championshipu. Borci koji još nisu uspjeli konzumirati svoj ugovor s UFC-om to niti neće imati priliku učiniti radi pada na doping testu. Posljednji kojem je to "pošlo za rukom" jest Antonio Trocoli.

Ovaj 28-godišnji Brazilac je svoj ugovor s UFC-om izborio ranije u srpnju kada je u "reality showu" Dana White Contender Series pobijedio Kennetha Bergha. Pritom je testiran na doping od strane Komisije u Nevadi (šou se održava u Las Vegasu), a pokazalo se da je u svom tijelu imao zabranjeni anabolički steroid "nandrolone".

Predsjednik UFC-a Dana White je odmah reagirao te je u ovotjednoj epizodi šoua jasno rekao da je Trocoli dobio otkaz. I prije nego što je odradio svoj prvi radni dan u njegovoj organizaciji.

"Otpustit ćemo ga. Nećemo ga više koristiti bilo gdje, iz bilo kojeg razloga", kratko je komentirao White koji je prvotno bio impresioniran zahvatom (neck crank) s kojim je u prvoj rundi završio svog protivnika. Upravo zato mu je ponudio ugovor sa svojom promocijom.

Antonio "Malvado" Trocoli u profesionalnoj karijeri ima 12 pobjeda i 3 poraza. Karijeru je započeo u velter kategoriji, ali je vrlo brzo prešao u srednju, pa onda i u polutešku diviziju. "Nandrolone" je poznat kao anabolički steroid za nabijanje mišićne mase.

Linker
01. svibanj 2024 04:10