UFC

‘Prije tebe je to pokušalo 18 ljudi... Nemaš supermoći, brate, čini se da si izludio od UFC-ovog pojasa!‘

Shavkat Rakhmonov

 Louis Grasse/Pximages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Shavkat Rakhmonov imao je spreman odgovor na nedavnu poruku Belala Muhammada

Nedavno smo prenijeli tvrdnju Shavkata Rakhmonova o tome kako mu je UFC ponudio borbu s Belalom Muhammadom, na 307 priredbi, ali da je aktualni prvak velter kategorije odbio braniti pojas protiv njega u tom terminu. "Remember The Name" u kasnijem intervjuu za Submission Radio odbacio tu tvrdnju kao neistinitu te istom prilikom rekao kako će njihov meč, ako do njega dođe, kratko trajati budući da će on završiti neporaženog Kazahstanca. Odgovor s druge strane nije trebalo dugo čekati...

"Osamnaest boraca je to pokušalo prije tebe, a ja sam ih sve završio. Ti si, s druge strane, u osamnaest borbi u UFC-u završio samo tri protivnika", napisao je "Nomad" u objavi na svom X profilu pa zaključio: "UFC pojas ti ne daje supermoći, brate, izgleda da te čini deluzionalnim".

Podsjetimo, Muhammad je do titule došao kraj srpnja, na UFC 304 priredbi u Manchesteru kada je jednoglasnom sudačkom odlukom detronizirao Leona Edwardsa. Shavkat je, s druge strane, u oktogon najjače svjetske MMA organizacije kročio sredinom prosinca prošle godine, na UFC 296 priredbi, kada je prisilio na predaju Stephena Thompsona, što mu je bila 18. pobjeda u 18. profesionalnom meču, a do svake od njih je, kako i sam došao - prekidom. Rakhmonov je trenutačno jedan od najuzbudljivijih boraca u UFC-ovom rosteru i treći izazivač velter divizije te se mnogi fanovi nadaju da će uskoro gledati u borbi za titulu.

Linker
05. rujan 2024 10:21