UFC

Prochazka i Teixeira će možda biti sunaslovna borba na UFC 282: Glavna Jones protiv Miočića?

Jones i Miočić

 Twitter (mma Junkie)
Helwani je potvrdio da se još uvijek ne zna hoće li Teixeira i Prozhazka biti naslovna ili sunaslovna borba večeri

Iako se od ranije to već znalo, od sinoć je i službeno. Revanš između Jiria Prochazke i Glovera Teixeire održat će se na UFC 282 priredbi 10. prosinca (dvanaesti mjesec) u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Što se njihove prve borbe tiče, vjerujemo da se većina sjeća koliko je tu akcije i uzbuđenja bilo. Oba borca su skoro bila završena, a pobijedio je Jiri Prochazka. Ne bi to bilo toliko neobično da nije završio Teixeiru ‘‘submissionom‘‘, ali za manje od dva mjeseca Glover će imati priliku vratiti pojas u svoje vlasništvo.

Ono što je najzanimljiviji dio jest činjenica da se još uvijek ne zna hoće li to biti naslovna ili sunaslovna borba večeri, a ukoliko bude ovo drugo, to mi moglo značiti da se Jon Jones vraća u kavez, što je potvrdio i Ariel Helwani.

Već se od ranije šuškalo kako će UFC 282 biti event na kojem ćemo gledati meč Jonesa i Miočića, no zbog UFC 280 priredbe je moguće da nisu htjeli izlaziti s tim u javnost. Iako neki mediji prenose da je taj meč s te priredbe otpao zbog revanša Prochazke i Teixeire, Helwani je rekao da se još uvijek ne zna hoće li taj revanš biti ‘‘main event‘‘ ili sunaslovna borba večeri.

Ukoliko bude sunaslovna, moguće je da ćemo tada gledati i Miočića protiv Jonesa. Iako je Jones jako otegnuo svoj povratak u kavez, fanovi su počeli i sumnjati da će se više ikad i boriti, tako da je nezahvalno bilo što predviđati. Kako god, bilo bi odlično kada bi se uistinu i ostvarila nagađanja da će Miočić i Jones biti glavna, a Teixeira i Prochazka sunaslovna borba večeri.

Linker
19. svibanj 2024 02:53